PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı
PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı

PayPal’ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal’ın resmi kripto para birimi ortağı Paxos Trust, C Serisi finansman turu aracılığıyla 140 milyon dolardan fazla yeni fon sağladı.

Paxos 140 milyon dolar topladı

Tur, milyarder ve hayırsever David M. Rubenstein tarafından desteklenen bir yatırım girişimi olan Declaration Partners şirketi tarafından yönetildi. Finansman turuna katılan diğer şirketler arasında Mithril Capital, RIT Capital Partners, RRE Ventures ve Liberty City Ventures yer alıyor.

Paxos’un CEO’su Charles Cascarilla yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi:

Müşterilerimiz arasında ödemeler, bankacılık, ticaret ve fintech alanlarında küresel liderler olmaktan gurur duyuyoruz.

PayPal ile kripto para iş birliği Paxos’un en büyük ortaklıklarından biri

Paxos, birkaç yeni kripto para birimi geliştirmesinin de başında yer alıyor. Ekim ayında, dünyanın en büyük dijital ödeme sistemi PayPal’ın müşterilerine sadece kendi sitesi üzerinden kripto para satın almalarına izin vermeyeceği, aynı zamanda bu varlıkları mal ve hizmetlere ulaşmak için kullanabilecekleri duyurulmuştu.

Başka bir deyişle, kripto para birimleri veya kredi ve banka kartlarıyla aynı şekilde kullanılabilir. Kripto, birincil kapasitesinde kullanılıyordu: Bir ödeme aracı olarak.

“Dolaylı BitLicense”

Bununla birlikte Paxos, PayPal’ın kripto hizmetlerini New York’taki şirketlere ve bireylere sağlamasına eninde sonunda izin verecek olan faktör olarak dikkat çekiyor. New York, en zorlu Bitcoin ve kripto düzenlemelerinden bazılarına sahip ve genellikle kripto tabanlı faaliyete giren şirketlerin eyalette faaliyete geçmeden önce bir BitLicense edinmelerini gerektiriyor. Gemini Borsası gibi bazıları meşru sahipler olarak nitelendirilse de şimdiye kadar çok az şirket bir lisans alabildi.

PayPal kendi başına bir BitLicense kazanmasa da, Paxos aracılığıyla “koşullu” bir BitLicense elde etmiş oldu. Bu ortaklık, PayPal’ın Big Apple’da çalışabileceği ve kripto tabanlı ürün ve hizmetlerini BitLicense’in kendisine sahip olan bir üçüncü taraf aracılığıyla dağıtabileceği anlamına geliyor. Bu şirketin nihayetinde Paxos olduğu ortaya çıktı.

Ancak firma ile ilgili haberler burada bitmiyor. Paxos şu anda kendisini resmi bir banka haline getirmeye çalışıyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin