Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?
Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?

Düşenin dostu olmaz: Büyük yatırım firmaları XRP ile bağlarını koparmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsalarının ardından devasa yatırım firmaları da XRP ile bağlarını koparmaya başladı. Son olarak Galaxy Digital ve Jump Trading’in Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptığı milyar dolarlık davasının ardından kripto varlık XRP ile bağlarını kestiği iddia ediliyor.

İki yatırım şirketi XRP ile bağlantılarını kesti

The Block tarafından yayımlanan bir habere göre, Galaxy Digital ve Jump Trading’e ait ticaret masaları, ana şirket Ripple aleyhine duyurulan davanın ardından XRP piyasasını sonlandırdı.

23 Aralık’ta SEC, Ripple aleyhine 1,3 milyar dolarlık davayı detaylandıran bir basın açıklaması yayımladı. Dava, Ripple’ın XRP’yi perakende müşterilerine yasa dışı bir şekilde pazarladığını iddia ediyor. Kurucu ortak Chris Larsen ve mevcut CEO Brad Garlinghouse, kayıtsız menkul kıymetlerin satışı yoluyla sermaye toplamakla suçlanıyor.

Galaxy Digital ve Jump Trading’den hamle geldi

Duyuruyu takiben, birden fazla kaynak Mike Novogratz’dan Galaxy Digital’in XRP ile bağlarını kestiğini belirtti. Bir şirket sözcüsü, “Biz ticaret yapmıyoruz ancak gerçekler ortaya çıktıkça değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Chicago merkezli ticaret şirketi Jump Trading ise gelişme hakkında yorum yapmayı reddetti. Ancak üç endüstri kaynağı The Block’a firmanın XRP için artık likidite sağlamayacağını söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin