PayPal'in günlük kripto hacmi rekorlar kırmaya devam ediyor
PayPal'in günlük kripto hacmi rekorlar kırmaya devam ediyor

PayPal’in günlük kripto hacmi rekorlar kırmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ödemeler devi PayPal’daki günlük kripto hacmi 240 milyon doların üzerine gelerek rekor kırdı.

PayPal rekor kırdı

Küresel ödeme sağlayıcısı PayPal, 11 Ocak’ta platformda 242 milyon dolarlık dijital varlığın el değiştirmesiyle önceki kripto hacmi rekorunu ikiye katladı.

Kripto piyasası veri toplayıcısı Nomics’e göre, dünkü işlem, PayPal’ın 6 Ocak’ta kaydettiği 129 milyon dolarlık önceki hacim rekorunu geride bıraktı.

PayPal’ın hacmindeki artış, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesiyle birlikte, perakende satıcılar arasında popülerlik kazanıyor gibi görünüyor. Nuggets News’ten Alex Saunders, PayPal’ın hacmindeki artışın perakende satıcılar arasında artan benimsenmenin muhtemelen bir işareti olduğunu iddia etti.

PayPal’in kripto hizmeti

PayPal’ın kripto hizmetlerine Paxos’un ItBit borsası üzerinden erişiliyor. PayPal, Ekim 2020’de dijital varlık ticareti hizmetlerini başlattıktan sonra kripto işlemlerini yürütmek için ItBit’i seçti.

PayPal’ın önümüzdeki aylarda 26 milyon tüccarına kripto para birimi hizmetleri sunması bekleniyor ve bu da muhtemelen şirketin kripto hizmetlerine olan talebi artıracak.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin