Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön
Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön

Bitcoin ve kripto paralarda son düşüş ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 40.000 doları etiketledi ve Ethereum, piyasa gerilemeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştı.

1 trilyon dolar

Protestocular geçen Çarşamba Capitol Hill’e saldırırken, Bitcoin 40 bin doları aşarak toplam kripto piyasası değerini 1 trilyon dolar eşiğinin ötesine itti.

Demokratların senato karşısındaki dar zaferi Bitcoin roketini daha da körükledi ve birleşik bir hükümet yasama meclisinin 3 trilyon dolara varan mali teşviklerin önünü açacağına dair beklentiler yarattı.

Bu durum, kripto piyasasını aşırı hızlanmaya itti. Stellar, haftayı %50 kazançla bitirmeden iki katına çıktı ve Ethereum, Bitcoin eğlenceye bir son vermeden önce 33.000 $’a geri dönerek tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştı.

Ukrayna’nın CBDC’si için Stellar blok zincirini seçtiğine dair raporların ortaya çıkmasının ardından kripto para birimine ilişkin beklentiler arttı ve OCC, Amerikan bankalarının yerleşim altyapısı olarak halka açık blok zincirlerini ve stablecoinleri kullanabileceğini duyurdu.

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor

Ethereum, hafta boyunca %50’nin üzerinde yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.420 $ ‘ın üzerine çıkma beklentisiyle traderları heyecanlandırdı.

En büyük ikinci kripto, şiddetli bir geri çekilme kripto para birimini 1.020 $’a kadar düşürmeden önce 1.350 $’a ulaştı.

Bununla birlikte, diğer ölçümler şimdiden yeni zirvelere ulaştı. Google “Ethereum” aramaları 2017 seviyelerini kırmaya ayarlandı, piyasa değeri yeni bir rekor kırdı ve ağ ücretleri de bunu takip etti. Bu da yüksek seviyedeki faaliyetlerin yakında fiyatların mevcut seviyelerin üzerine çıkmasına neden olabileceğini gösteriyor.

Önümüzdeki hafta

2021’in ilk sekiz gününde tüm zamanların en yüksek seviyesini iki katına çıkarmak için %40’tan fazla yükseldikten sonra, Bitcoin 33.000 $ civarında seyrederken şimdi bir geri çekilme oyununda.

Önceki boğa rallilerinde, Bitcoin yükseliş trendine devam etmeden önce %20-40 arasında düştü. Böyle bir gerileme, fiyatları 25.000 $ ‘a kadar düşürebilir.

Ancak efsanevi yatırımcı Bill Miller’a göre ralli henüz bitmedi. Cuma günü CNBC’ye, yatırımcıların Bitcoin’in “çok, çok volatil” olmasını beklemesi gerektiğini, ancak aynı zamanda kripto para biriminin önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde “%50-100” artmasını beklediğini söyledi.

Son düşüş Bitcoin ve kripto para piyasası için bir nefes alma şeklinde.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin