Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön
Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön

Bitcoin madencilerinin günlük kazancı son 3 yılın zirvesine fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode CTO’su Rafael Schultze-Kraft tarafından yapılan açıklamaya göre Bitcoin madenciliği geliri, 2017’den beri görülmeyen bir sayıya ulaştı.

Bitcoin madenciliği geliri 2017 seviyesinde

Bitcoin madenciliği geliri, BTC madencileri tarafından üretilen toplam gelir anlamına geliyor. Günde 33 milyon dolar olan bu sayı, Bitcoin’in Aralık 2017’deki ünlü 2017 boğa koşusu sırasında yalnızca toplam beş gün boyunca ulaşılan bir noktaya yükseldi. Artış aynı zamanda Noel’den bu yana gelirde büyük bir artışı temsil ediyor.

Glassnode CTO’su Rafael Schultze-Kraft “Bitcoin madencileri mutlu” diye tweet attı.

Yüzde 90 arttı

16 Aralık 2020’de, toplam BTC madencilik geliri 17 milyon dolardı, bu da toplam gelirin Noel’den ve yeni yılın başlangıcından bu yana %90’ın üzerinde arttığı anlamına geliyor.

Ancak bu artış eşi görülmemiş bir durum değil. 18 Aralık 2017’de toplam Bitcoin madencilik geliri 50 milyon doların biraz altındaydı. Bu artış, gelirlerin yalnızca 17 milyon dolar civarında olmasından sadece bir ay sonra sağlandı.

2017 Noel boğa koşusunu takip eden kötü şöhretli fiyat düşüşüyle ​​aynı zamana denk gelen toplam Bitcoin madencilik geliri, Şubat 2018 ortasına kadar 16 milyon dolara düştü.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin