paycent
Paycent küresel anlamda ilk olan kripto fiat kartı ile ekosistemi büyütüyor

Paycent küresel anlamda ilk olan kripto fiat kartı ile ekosistemi büyütüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankalarla çalışma imkânı olmayanlar için dijital varlıkların kitlesel adaptasyonu Paycent ’in yenilikçi çalışmalarına itici güç oldu. Paycent’in misyonu ise Dijital varlıkların gerçek ve verimli günlük kullanım için faydalı hale getirilmesi. Bu amaç doğrultusunda şirket, platformu aracılığıyla bireyler ve işletmeler için sıkı sıkıya bağlı bir kripto para ekosistemi geliştiriyor.

Paycent, dijital varlıkları fiat sistemine global ölçekte bağlayan ve tüm kullanıcılarının kullanabileceği üç farklı banka kartıyla bağlayan Hibrit bir Cüzdan. 2016’dan beri global standartlara, düzenlemelere ve kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap olabilmek için sürekli güncellenen ve geliştirilen lider teknolojisiyle fiat ve kripto para arasındaki boşluğu kapatıyor.

Bu eksiksiz kripto para ekosistemi, kullanıcılara kripto paralarını yönetmek için heyecan verici özellikler sunuyor. Kullanıcılar, diğer Paycent kullanıcılarına veya harici kripto cüzdanlarına kripto para gönderme ve onlardan kripto para alma özelliğine sahip. Paycent uygulaması ayrıca kullanıcılara kripto paralarını ABD SIP’ine, fiat cinsinden USD’ye eşdeğer ve ardından Paycent Card’a yüklenme imkânı sağlıyor. Kart, para çekmek ve çevrimiçi ve çevrimdışı mağaza ödemeleri için rahatlıkla kullanılabilir.

Paycent App’ı http://onelink.to/q6qevj adresinden, App Store ve Google Play Store’dan ya da Paycent web sitesi: www.paycent.com üzerinden indirerek özelliklerini hemen deneyimleyebilirsiniz.

94.000 Paycent Card kullanıcısı

Paycent Card’ın başarısının kanıtı, dünya genelinde dağıtılan ve kullanılan 94.000 Paycent Card ile kendini gösteriyor. Paycent Card’ın 3 farklı seçeneği bulunuyor. Bunlar; değişken ücret ve limitlere sahip Paycent Ruby Card, Paycent Safir Card ve Paycent Solitaire Card. Bu kartlar global olarak kullanılabilir. https://paycent.com/paycent-card/ adresinden 3 farklı kart hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Eşsiz ve yenilikçi bir ürün olan Paycent, hizmetlerini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyor. Son zamanlarda, Paycent uygulaması kripto para listesine STEEM’i de ekledi. Paycent uygulaması hali hazırda Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Verge (XVG), Groestlcoin (GRS), XRP, Digibyte (DGB), Dragonchain (DRGN), DASH, Binance Coin (BNB) ve şu anda Binance DEX ve Bithumb.SG’de listelenen kendi tokeni Paycent (PYN)’i destekliyor. Gelecekte teknolojiyi günlük yaşamlarında kullanmaya istekli daha fazla topluluğa ulaşmak için Paycent, bu listeye daha fazla kripto para eklemeyi planlıyor.

Paycent ayrıca Manny Pacquiao Vakfı’nın resmi ödeme ortağı konumunda. Kripto para kullanıcıları artık kripto parayı vakıf aracılığıyla dünya genelindeki yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmak için kullanabilirler. Paycent, hedefini gerçekleştirebilme amacıyla sürekli olarak daha fazla ortaklık arayışında.

Paycent ile ilgili gündemde birçok gelişme ve duyuru bulunuyor. Paycent’in resmi sosyal medya kanallarını takip ederek gelişmelerden hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz.

Paycent Web sitesi: www.paycent.com

Facebook: @paycent.sg

Twitter: @PaycentGlobal

Haberler: t.me/paycentnews

İngilizce: https://t.me/paycent

Rusça: https://t.me/paycentRU

Korece: https://t.me/PaycentKorea

Çince: https://t.me/Paycentchina

Japonca: http://t.me/PaycentJapan

Türkçe: http://t.me/PaycentTurkey

Arapça: https://t.me/paycentarabia

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin