Paxos Standard Token (PAX), Bittrex Borsası’nda listeleniyor

Paxos Standard Token (PAX) artık Bittrex’te mevcut

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para borsası Bittrex, Paxos Standard Token (PAX) stablecoin’ini platformuna ekledi. Fiat destekli token şimdi borsada listeleniyor ve ticareti yakında başlıyor.

Paxos Standard Token (PAX), Bittrex Borsası’nda listeleniyor

Tether Vakfı’nın ödeme gücü ile ilgili söylentilerin ardından, Tehter’ın piyasa hacmindeki düşüş bazı önemli fiyat dalgalanmalarına yol açtığı. Bu durum Tether (USDT) dışındaki stablecoin’lere olan ilginin son zamanlarda artmasını sağladı. Bazı borsalarda USDT, 16 sente kadar düştü.

USDT’nin sıkıntılarından kısa bir süre önce Paxos Standard Token, Winklevoss kardeşlerin fiat destekli Gemini Dollar’ında (GUSD) olduğu gibi piyasaya sürüldü. Huobi ve OKEx borsaları, son zamanlarda True USD (TUSD), USDCoin (USDC) ile birlikte bu stablecoin’leri de platformuna ekledi.

Paxos Standard Token fiyat grafiği
Paxos Standard Token fiyat grafiği

Paxos Standard Token fiyatında son durum

Paxos Standard Token, şu anda %2,1 oranında artışla 1,02 dolardan işlem görüyor. Stablecoin yazım sırasında, 109 milyon dolarlık piyasa değeriyle 63. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin