Ethereum bu hafta 2.000 doları geçebilecek mi? İşte kritik göstergeler!
Ethereum bu hafta 2.000 doları geçebilecek mi? İşte kritik göstergeler!

Paul Tudor Jones’dan ETH hakkında olumlu yorum… Peki, Etherem’un teknik görünümü ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sektörün önemli isimlerinden Paul Tudor Jones, Bitcoin’in henüz emekleme döneminde olduğuna ve insanların ona nasıl değer vereceğini bilmediğine inanan Amerikalı bir milyarder hedge fonu yöneticisi. Tudor, bundan yaklaşık 20 yıl sonra çocuklarımızın bir tür dijital para birimi kullanacağın inanıyor. Paul Tudor ayrıca gelecekte kripto alanının Bitcoin gibi değerli para birimleri egemenliğinin yanı sıra işlemsel kripto paralara ve son olarak Ethereum (ETH) gibi endüstriyel dijital varlıklara bölüneceğine inanıyor.

Ethereum (ETH)  fiyatı yükselen bir üçgen modelinin içinde

Ethereum boğaları, yazımız yayına hazırlanırken 4 saatlik grafikte yükselen bir üçgen oluşturdu ve 4 Aralık’ta tekrar alt trend çizgisini savunmayı başardı. Üst sınır en kritik direnç seviyesi 619 $ olarak belirlendi.

619 doların üzerindeki açık bir kırılma, Ethereum fiyatını hızla 755 dolara çıkarabilir. In / Out of the Money Around Price (IOMAP) grafiği, 592 ile 609 dolar arasındaki aralığın yanı sıra yukarı yönde neredeyse hiç direnç göstermiyor.

Görünüşe göre 609 $ ‘ın üzerindeki bir kırılma, Ethereum fiyatını formasyonun üst sınırı 619 $’ a ve bunun üzerinde, IOMAP 680 $ a kadar herhangi bir direnç göstermediğinden kolayca yönlendirebilir. Öte yandan 555 dolar ile 573 dolar arasında sağlam bir destek alanı var.

Üçgenin alt trend çizgisinin altında 580 $ ‘lık bir kırılma, Ethereum fiyatını 555 $’a düşürebilir. Bu seviyeyi tutamamak ise ETH’yi 468 $ ‘lık daha düşük bir fiyat hedefine doğru sürükleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin