İşte pasif gelir kazanabileceğiniz kripto paralar
İşte pasif gelir kazanabileceğiniz kripto paralar

Pasif gelir mi elde etmek istiyorsunuz? İşte pasif gelir kazanabileceğiniz kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pasif gelir bazılarınca finansal yatırımcılığın kutsal kasesi olarak görülür. Erken emekliliğin savunucuları çoğu kez bu hedefe ulaşmak için büyük bir kilitlenme olarak pasif gelire işaret ediyor. Tabii ki, çok farklı pasif gelir biçimleri vardır: Network marketing, evini kiraya vermek vb.

İşte pasif gelir kazanabileceğiniz kripto paralar

Ancak bazı yatırımcılar da kripto yatırımları yoluyla pasif gelir üretimi sanatında uzmanlaştı. Bazı kripto paralar yatırımcılara iyi bir gelir kapısı açıyor. Peki, uyurken kripto kazanmanın en iyi yolları nelerdir? İşte pasif gelir elde etmek için üç kripto para…

Neblio (NEBL)

“Yeni nesil Blockchain ağı”  Neblio, Blockchain’in potansiyelini açığa çıkarmak için bir yol sağlamayı amaçlıyor. Neblio, Blockchain tabanlı dağıtık uygulamaların geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için oluşturuldu. Başka bir deyişle, tek bir düğümden ziyade, P2P ağ düğümleri üzerinde çalışan dApp’lerin hızlı bir şekilde benimsenmesini kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Neblio’nun doğal tokeni NEBL, Neblio’nun Blockchain platformunun kalbinde yer alıyor. Pasif gelir yaratmayı mümkün kılan dijital paralardan biri. Platform, bir Proof of Stake (PoS) uzlaşma mekanizması kullanıyor. NEBL ile pasif gelir elde edebilirsiniz. Ancak, gelir elde etmek için Neblio cüzdanınızı 7/24 çalıştırmanız gerekir. NEBL’nizin cüzdanınızda ne kadar uzun kalması, geliriniz o kadar yüksek olur. Bu yazı yazıldığı sırada NEBL’nin değeri yaklaşık 2,21 dolar.  NEBL şu anda %8,6 oranında artışla 29 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 174. sırada yer alıyor.

Komodo (KMD)

KMD, gecikmiş iş kanıtı (dPoW) adı verilen benzersiz bir fikir birliği algoritmasına dayanır. Platform, hükümet düzenlemelerine karşı duyarlı olmayan merkezi olmayan bir startup sunma yöntemi sağlamak için BarterDEX ve Jumblr teknolojilerini kullanır. BarterDEX, kripto para transferleri için atomik swaplardan yararlanır. Şu anda, atomik swaplar paralar arasındaki boşlukları kapatmak için kullanılır; Ethereum tabanlı tokenler ve kendi Blockchain’ini kullananlar gibi.

BarterDEX, merkezi sunucularda bulunmaz ve Komodo platformu tarafından desteklenen dağıtık bir ağ üzerinde çalışabilir. CoinMarketCap verilerine göre KMD yazım sırasında %8,73 oranında artışla 1,26 dolar seviyesinde işlem görüyor. 21 Aralık 2017’de kripto paranın tüm zamanların en yüksek seviyesi 12,54 dolar oldu. Şu anda 2031 yılında ulaşılması planlanan toplam 200 milyon tokenlik arz ile dolaşımda 109.057.135 KMD bulunuyor.

Belirli cüzdanlarda HODL yapan kullanıcılar KMD tokenleriyle ödüllendiriliyor. Bu şekilde yıllık %5 oranında pasif gelir elde edebilir. Komodo’nun Proof-of-share (PoS) algoritmasını kullanmamasına dikkat edilmeli. Fakat seçkin cüzdanlardaki sahiplerine ait doğal tokeni ödüllendirir. Pasif gelir, insanları KMD kapalı kripto para birimi ticareti yapmalarını teşvik etmek için uygulandı.

NEO

Eskiden “Antshares” olarak bilinen NEO, Ethereum’a benzer işlevselliğe sahip bir kripto para. Aslında, çoğu zaman “Çin’in Ethereum’u” olarak anılır ve tıpkı Ethereum gibi merkezsiz uygulamalar, akıllı sözleşmeler ve ICO’lar için geliştirilmiş, “akıllı ekonomiye” dayalı bir platform. NEO, üçüncü tarafların katılımı olmadan programları yürütmek için akıllı sözleşmeler kullanır. Sözleşmeler oluşturulduktan sonra, üçüncü taraflarca sansürlenemez, etkilenemez veya değiştirilemez. NEO, 2014 yılında kuruldu. O zamandan beri, Blockchain, 21. yüzyılın en önemli icatlarından biri haline geldi ve kullanıcılar arasında önemli bir çekişme ve ilgi gördü.

PoW veya PoS algoritmasını kullanmak yerine NEO, mutabakat protokolü olarak Delegated Byzantine Tolerance (dBFT) olarak bilinen akıllı bir çözüm kullanıyor. NEO ağı iki farklı token GAS ve NEO kullanıyor. NEO, ağın yönetilmesi ve blok oluşturulmasında kullanılan bir simge. GAS adından da anlaşılacağı üzere NEO ağının deposunu fullemek için kullanılıyor. GAS tokenleri NEO tutan kullanıcılara dağıtılır. Ne kadar fazla NEO tutarsanız aldığınız GAS ödülü de o kadar fazla oluyor. Binance ve KuCoin gibi borsalar kullanıcıların NEO’larını platformlarında saklayarak GAS’larını toplamasına olanak tanır.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin