Paris Saint Germain kripto dünyasına ilk adımını atıyor
Paris Saint Germain kripto dünyasına ilk adımını atıyor

Paris Saint Germain kendi tokenini çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler Fransız futbol kulübü Paris Saint Germain kripto para sektörüne giriyor. Kulüp, kendi token ekosistemini başlatıyor.

Paris Saint-Germain token ekosistemini başlatmak için Blockchain platformu socios.com ile bir ortaklık kurdu. Bununla birlikte platform, “chiliZ” isimli bir Blockchain girişimi tarafından da destekleniyor.

Paris Saint Germain kripto dünyasında neyi amaçlıyor?

PSG bu ortaklık sayesinde başlatılacak olan Fan Token Offering (FTO) sistemiyle taraftarlarına, Saint Germain tokenlerine ulaşma imkanı sağlayacak. Taraftarlar stadyum müziği, logo tasarımları ve tek tip renk seçenekleri de dahil olmak üzere, maçın oyuncuları, en değerli oyuncu ve dostluk maçları gibi oyunculara oy verebilecekler.

Token, socios.com platformunda işlem görecek ve ChiliZ tokenine (CHZ) karşı eşleştirilecek.

PSG’nin baş ortaklık sorumlusu bir basın bülteninde kriptoya geçiş için şöyle söyledi:

Paris Saint-Germain, kripto para dünyasının sağlayabileceği fırsatları değerlendirme konusunda kararlı. Bu devrim niteliğindeki teknolojinin, kulübün genel iş stratejisi ve hayran kitlemizle etkileşim kurma şeklimiz üzerinde önemli bir etkisi olacaktır.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin