Paribu, Türkiye'nin en kapsamlı kripto para araştırmasını tamamladı
Paribu, Türkiye'nin en kapsamlı kripto para araştırmasını tamamladı

Paribu platformundan yeni bir listeleme daha!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformlarından biri olan Paribu kripto borsası, yeniliklerine devam ediyor. Paribu bugün hem web sitesi aracılığıyla hemde resmi Twitter hesabından ETH/TL marketinin açılacağı haberini verdi.

Paribu’dan yapılan açıklamaya göre ETH/TL marketi bugün (18 Ekim) saat 21.00 itibarıyla hizmete girecek. Platform ayrıca ETH yatırma ve çekim işlemlerinin şu anda aktif olduğunu söyledi.

Platform için yeni olan ETH/TL marketi ile ilgili bir haber daha paylaşıldı. Buna göre  Türkiye’nin Bitcoin platformu olarak bilinen Paribu’da  Ekim ayı boyunca yapılacak tüm Ethereum işlemleri ücretsiz olacak.

Paribu kripto borsası atağa kalktı

Ekim ayı başında Litecoin (LTC) işlemlerini hizmete açan Paribu, benzer şekilde Ekim ayı boyunca Litecoin işlemlerinden komisyon ücreti almayacağını da belirtti. Ekim ayının 15’inde kullanıcılarını heyecanlandıran gelişmeler ile devam eden kripto para platformu, bu seferde XRP/TL marketini açtığını bildirmişti. Ve benzer şekilde Paribu’da XRP işlemleri Ekim ayı boyunca  ücretsiz şekilde yapılabilecek.

Ayrıca Paribu yayınladığı son ETH/TL gelişmesi twitinde listeleme haberlerinin devam edebileceğine dair sinyaller verdi.

Ekim ayını oldukça hareketli geçiren Paribu ekibinin ay bitmeden yeni bir kripto para çifti açıklayıp açıklamayacağı ise merak konusu. Türkiye’nin Bitcoin borsası olarak tanınan Paribu ile ilgili gelişmeleri yakından takip edip, yeni gelişmeler oldukça  sizleri hızlı bir şekilde bilgilendireceğiz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin