Kilitli bakiyeler açılarak BNB arzı arttırılacak
Kilitli bakiyeler açılarak BNB arzı arttırılacak

Paranın arzını arttırmak için Binance Coin’de kilitli bakiyeler açılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cumartesi günü Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, önümüzdeki günlerde kilitli Binance Coin (BNB) bakiyelerinin kilitlerinin kaldırılacağını duyurdu. Kilitli bakiyeler açılarak BNB arzı arttırılacak.

https://twitter.com/cz_binance/status/1043465265600548866

Kilitli bakiyeler açılarak BNB arzı arttırılacak

CoinMarketCap’te belirtilen Binance Coin’in dolaşımdaki miktarı, Binance’in resmi internet sitesindeki ile karşılaştırıldığında farklı. CoinMarketCap’te dolaşımdaki BNB miktarı 112,44 milyon olarak görülürken bu Binance‘in resmi internet sitesinde 144,44 milyon. Sonuç olarak CoinMarketCap’te yazmayan kabaca 32 milyon BNB’lik bir fark var.

Şirketin ekibi, dijital bir cüzdanda kilitli tutulan paraları serbest bırakmayı planlıyor. Changpeng Zhao’da, Twitter hesabı aracılığıyla bu sorunu gidermek için BNB yaratıcılarının adreslerinde kilitli bulunan BNB’lerin kilitlerini kaldıracaklarını duyurdu.

32 milyon BNB’lik fark ortadan kalkacak

Changpeng Zhao, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

CoinMarketCap’ın hesaplama şeklini düzeltmek adına önümüzdeki günlerde fiyat dalgalanmalarını önlemek için küçük işlemlerle yaratıcıların adreslerinden kilitleri kaldırılmış bakiyeleri taşıyacağız. Bunu yaparak CoinMarketCap üzerinde 144,44 milyonluk doğru bakiyeye ulaşmış olacağız.

Binance Coin (BNB) fiyat grafiği
Binance Coin (BNB) fiyat grafiği

Binance Coin yazım sırasında, %3,3 oranında düşüşle 9,96 dolardan işlem görüyor. Binance Coin şu anda 1,1 milyon dolarlık piyasa değeriyle 16. sırada yer alıyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin