Kripto para dostu düzenlemeler yaygınlaşıyor
Kripto para dostu düzenlemeler yaygınlaşıyor

Kripto para projeleri hızla Avrupa’ya yöneliyor: Avrupa, token satışında ABD ve Asya’yı geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para projeleri hızla Avrupa’ya yöneliyor ve önemli miktarda euro finansman sağlıyorlar. Bu sene, Avrupa’da token satışlarının değeri Asya ve ABD’ninkileri aşmaya çok yakın.

Avrupa, token satışında ABD ve Asya’yı geride bıraktı!

Blockchain ve ademi merkezileştirilmiş ağ projelerine yatırım yapan bir girişim sermayesi fonu olan Fabric Ventures,  2018 yılında Avrupa ICO finansmanındaki artışın arkasındaki olası nedenleri detaylandıran bir rapor yayınladı. Pozitif düzenleyici çerçeveler, Avrupa Birliği’ndeki ekonomilerin ayrılmasını ve kalkınma faaliyetinin artmasını sağladı.

Rapora göre yalnızca 2018’de, ICO’ların Avrupa’dan sağladığı kaynak yaklaşık 4,1 milyar dolar, Asya’da şu ana kadar kaydedilen 2,3 milyar dolarlık rakamın yaklaşık iki katı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde 2,6 milyar dolardan önemli ölçüde daha fazla.

Kripto para dostu düzenlemeler yaygınlaşıyor

2018’de artan küresel ICO finansmanının ardındaki en önemli faktörlerden biri, özellikle Avrupa ülkelerinden gelen “zararsız” düzenlemenin artması. Raporda, Asya’daki ICO finansmanının, iki büyük Asya kripto para merkezi olan Hong Kong ve Singapur’daki düzenleyici otoritelerin kripto para birimlerini menkul kıymet ürünleri olarak tanımladıkları ve bunları daha büyük bir düzenleyici incelemeye tabi tutmaları nedeniyle hafifçe engellenebileceğine dikkat çekiliyor. Bu, Avrupa Birliği’ndeki çok sayıdaki ulus ile kıyaslandığında, inanılmaz derecede hafif ve kısıtlayıcı olmayan düzenlemeler.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin