featured

PancakeSwap, yatırımcılarını sevindirecek bir gelişme paylaştı! İşte, ayrıntılar..

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük DEX’lerden biri olan PancakeSwap (CAKE), topluluğu için oyunun kurallarını değiştiren bir likidite girişimi başlatıyor. Şimdi cömert ödüller sadece “teşvik edilmiş” havuzlarda değil, tüm CAKE staker’ları için de mevcut.

PancakeSwap, CAKE yatırımcıları için Gelir Paylaşımı Havuzunu başlattı

BNB Chain’in DEX’i olan PancakeSwap (CAKE) ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, devasa Gelir Paylaşım Havuzu tüm CAKE sahipleri için başlıyor.

PancakeSwap CAKE

Yeni mekanizma ile sabit vadeli CAKE havuzunun likidite sağlayıcıları, %0,01 ve %0,05 ücret katmanları ile tüm v3 işlem çiftlerinden elde edilen gelirlerin %5’ini paylaşabilecek.

Bununla birlikte, “normal” CAKE staking ödüllerinin yanı sıra, kullanıcılar sorunsuz bir şekilde PancakeSwap v3 işlem ücretlerinden paylarını alabilecek ve talep edebilecekler.

Ekibin yaptığı açıklamaya göre, PancakeSwap’in toplam v3 işlem hacmi 12,5 milyar doları geçti.

CAKE topluluğu için ekstra ödüller

Kesin ödül miktarı, kullanıcının CAKE hissesinin büyüklüğü ve staking süresi ile orantılı olarak hesaplanacaktır. Duyuru, maksimum staking süresinin 52 hafta olduğunu söylüyor.

Ödüller her hafta programa katılanlar arasında dağıtılacaktır. Girişimin lansmanını kutlamak için, ilk dört dağıtımın her biri, programın başlamasından iki ay önce, Haziran ve Temmuz aylarında gelir paylaşım ödüllerinin %25’ini alacak.

Duyurunun ardından, CAKE’nin fiyatı hiç zaman kaybetmeden %6,7 oranında bir artış ile 1,59 doların üzerine çıktı. Böylece token, 337,4 milyon dolarlık toplam piyasa değeri ile CoinMarketCap’teki en büyük kripto varlıkları arasında ilk 100’e geri döndü.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin