Diet Bitcoin, pablo escobar, bitcoin, hard fork, kripto para haberleri
Diet Bitcoin

Pablo Escobar’ın kardeşi Diet Bitcoin ile kripto para dünyasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın erkek kardeşi Roberto Escobar, kendi çıkardığı Diet Bitcoin ile kripto para piyasasına girdi.

Roberto Escobar’ın Diet Bitcoin’inin (DDX) yakında başlayacak ICO’su için hard fork yapılacak. Eski kartel üyesinin girişim sermayesi yatırım şirketi Escobar Inc. aracılığıyla 2 dolara satılacağını TNW şirketinin sözcüsü doğruladı.

Resmi web sitesine göre Diet Bitcoin, üç farklı satış seviyesinde dağıtılacak toplam 1.000,0000 token olacak. Bitcoin’e göre daha hafif ve daha hızlı olacak.

İlk 300.000 DDX tokenin daha önce bahsedilen pre-ICO’su şu anda için %96’lık bir indirim ile 2 dolara sunulmakta. 300.000 tokenin ikinci seviyeden bir pre-ICO satışı 100 dolar seviyesinde olacak. Son 400.000 token ise 1.000 dolardan satışa çıkacak.

Diet Bitcoin, çok azı başarıya ulaşan birçok yeni Bitcoin forkundan sadece bir tanesi

Escobar Inc.’nin COO’u Danial Rietberg şunları söyledi:

Herkes bu haberleri dinlemeli, www.dietbitcoinICO.org’a gitmeli ve alabileceğin kadar Diet Bitcoin satın almalı. Değeri, Bitcoin’e eşit olacak. Şu an 4000 kat daha ucuz.

Ayrıca, web sitesinde mevcut olan proje tanıtım belgesini ve Roberto’nun yeni kitabını ücretsiz olarak indirme seçeneği var. Kitap Roberto’nun, Bitcoin’in gizemli Satoshi Nakamoto tarafından değil, ABD hükümeti tarafından nasıl yaratıldığına dair teorisini içeriyor. Tüm kripto para piyasasının, yatırımcıları iflas ettirmek için bir girişim olduğunu ima ediyor.

Roberto şunları söylüyor:

Değersiz tokenlerinize yapışabilirsiniz. Ethereum’u koruyun, TRON’u koruyun, Ripple’ı koruyun, Bitcoin’i koruyun. Ne olduğunu göreceksin. Hepsi sıfıra gidecekler, neredeyse sıfır. Ama benim param değil. Çünkü bu token, bu hayattaki yeni işim olacak.

Newsbtc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin