Patrick Byrne: “Toplumumuzda gerçek olan anonim bir para var.”
Patrick Byrne: “Toplumumuzda gerçek olan anonim bir para var.”

Overstock’un CEO’su Patrick Byrne: “Bitcoin finansal sistemin çöküşünden sonra tek çözüm.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Overstock’un CEO’su Patrick Byrne, piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin hakkında konuştu. Byrne, açıklamalarında Bitcoin’in dünya para birimi haline geleceğini vurguluyor.

Patrick Byrne: “Toplumumuzda gerçek olan anonim bir para var.”

CEO, ülkelerinin mali sistemi Venezuela veya Suriye gibi çöktüğünde insanların Bitcoin’e yöneldiğini belirtiyor. İnsanların kripto para alanına girmeye başladıklarını da ekliyor. Tüm modern finans sisteminin “büyük bir Ponzi şeması” olduğunu da vurguluyor.

Byrne, Bitcoin’in bir ponzi planı olduğunu iddia eden hükumetler hakkında açıklama yapıyor. Byrne’e göre ABD’nin merkez bankacılığı sistemi ABD dolarının gerçek olduğunu iddia ediyor. Federal Reserve tarafından ABD’ye ödenen paranın sahte para olduğunu ve insanların şu anda gerçek parayı geri ödediğini belirtiyor. Byrne açıklamalarına şunları ekliyor:

Herhangi bir doların gerçek olduğuna itiraz edebiliriz ama özel bir patent verilen özel bir ayrıcalık verilmiş olan toplumumuzda anonim bir para var.

Overstock’un CEO’su: “Doların gerçek olmadığını söyleyebiliriz.”

CEO, küresel mali sistemin ABD FED’in yasa gereği asla para çekmeyecek şekilde sahte bir para yaratan özel bir çek hesabı olduğunu söylüyor. Ancak birkaç yıl sonra, Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları kendilerine ait tahvilleri ödemek için vergilendiriliyor. Byrne açıklamalarına şunları ekliyor:

Şimdi bir anlamda, doların da gerçek olmadığını söyleyebiliriz. Bazı özel şirketler, özel varlıklar bu doğru görünmüyor. Birleşik Krallık hükumetinde sahte para kredisi yaratabilmek ve gerçek parayla geri ödemek zorunda olma hakkını çok isterim.

Byrne, kimsenin Federal Rezerv’in sahibi olan özel şirketi bilmediğini de vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin