overstock tzero
Overstock platformu tZero tokenlerin kontrolünü müşterilere bırakıyor

Overstock platformu tZero tokenlerin kontrolünü müşterilere bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Ocak’ta yayınlanan ve yatırımcılara iletilen bir gönderiye göre, e-ticaret perakende devi Overstock’un menkul kıymet tokeni borsası tZero tokenlerinin kontrolünü serbest bırakmaya başladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, bağlı ortaklık, menkul kıymet tokeni sunumunun kapanacağını ve daha önce belirtilen 250 milyon dolarlık azami miktarın 134 milyon doları artırdığını açıklamıştı. Haziran 2018’de, tZero ayrıca, tZero menkul kıymet tokenlerinin 160 milyon dolarının satın alımı için yatırım şirketi GSR Capital ile birlikte bir anlaşma imzalamıştı.

TZero CEO’su Saum Noursalehi’nin gönderisine göre, yatırımcılar artık menkul kıymet tokenlerini nerede tutacağını, Dinosaur Financial Group ile bir aracı kurum hesabı oluşturarak ya da bir tZero ortağı ve bir aracı satıcıyla ya da iki adımı bir doğrulama sistemine sahip bir cüzdanda tutabiliyorlar:

Bildiğiniz gibi, 12 Ekim 2018’de, tZero menkul kıymet tokenlerinin verilmesini tamamladık. Tokenler, düzenleyicileri adına tZero tarafından verilen cüzdanlarda 90 gün boyunca kilitli kaldı. Üç aylık kilitlenme süresi sona erdiğinde, menkul kıymet tokenlerinizi nerede tutacağınıza karar vermelisiniz.

Overstock tZero plaformunda menkul kıymet tokeni ticareti ise henüz başlamadı

Gönderide ayrıca, tZero yatırımcılarının, platformunda tokenlerinin canlı alım satımına ilişkin zaman dilimi henüz açıklığa kavuşturulmadığı için “menkul kıymet tokenlerinin alım satımına başlanmasıyla ilgili başka bir tZero güncellemesi yapılacak” dedi.

Menkul kıymet token borsası ilk olarak, risk yönetimi yazılımı, sipariş yönetimi sistemi ve eşleştirme motoru gibi özelliklerle tokenlerin ticareti için bir yol oluşturmak amacıyla Nisan ayında alım satım platformu prototipini açıklamıştı.

Bu yılın Ocak ayının başında, tZero, dijital varlıkların alım satımı için bir kripto entegrasyon platformu için patent başvurusu aldı. Menkul kıymetler, tokenler, dijital hisse senetleri, nakit eşdeğerleri ve broker bayilerinden gelen dijital varlıklar için emir alabilecek bir sistem ortaya koydu. Ve sonra dijital bir borsada emirlerin kriptolu emirlere çevrilmesi sağlanması planlandı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin