IOTA otomobil sektoru

Otomobil endüstrisi IOTA’nın büyümesi için kilit sektör olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA (MIOTA), 2018’de teknik gelişme anlamında büyük bir ilerleme kaydetti. Ayı piyasasına rağmen, IOTA giderek artan sayıda ortaklık kazandı. Şirketin bu yıl elde ettiği en önemli ortaklıklardan biri hiç şüphesiz Audi araştırma ortaklığıydı.

Son 5 aylık süreçte, IOTA, elektrikli otomobiller üzerine yapılan araştırmalar ve hareketlilikte IoT (nesnelerin interneti) teknolojilerinin uygulanması konusu üzerine çalışan Audi beyin takımının bir parçası oldu.

IOTA Audi’nin uzun vadeli yatırım planları içinde kendine yer buluyor

Audi’nin ise geçtiğimiz günlerde “e-mobility” için 14 milyar avroluk yatırım yapması tesadüf değil gibi. Bu ayın dördünde Reuters, Audi’nin bu fonla kendi kendini süren araçlar üretmeye çalıştığı bir haber yayınladı. Reuters’in haberine göre Audi, elektrikli hareketlilik, otonom sürüş ve dijitalleşme konusunda 5 yıllık bir plana sahip. Bu nedenle, IOTA planın ortasında elektrikli otomobil pazarına yönelecek.

Bu ortalığın başarılı şekilde ilerlemesi durumunda büyük bir olay olarak gündeme gelebilir. Çünkü IOTA,  Audi elektrikli ve otonom araçların üzerinde çalıştığı takdirde bu şirkete büyük bir değer katar.

IOTA’nın sağlam ortaklıklar kurması MIOTA tokeni için bir alım fırsatı olarak görülebilir mi?

IOTA (MIOTA) şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 90’ın üzerinde bir düzeltme sonrası 0,215 dolar seviyesinde işlem görüyor. Belirli bir amaca hizmet etmeyen başka bir kripto varlık için bu tür bir düzeltme endişe kaynağı olabilir. Fakat IOTA gibi elle tutulur amaçlara sahip bir kuruluşun tokeni olan MIOTA için düşük fiyatlar bazıları için alım fırsatı olarak görülüyor.

Bugün, şirket sadece otomobil şirketleri ile değil, ilgili sektörlerde de iş ilişkileri yürütüyor. Örneğin, araç sigortası endüstrisi gibi ilgili endüstrilerde etkili bir rol oynama ihtimali bulunuyor. Kripto şirketi, Audi’nin 14 milyar avroluk yatırım pastasının bir parçasına sahip olma yolunda ilerlerken diğer yandan tokenin fiyatı 1 doların altında ağır bir değer kaybı yaşıyor.

Bu piyasada fiyat tahmini yapmak özellikle uzunca vadede oldukça zor olsa da, tüm temel göstergeler MIOTA tokeninin gelecekte bir noktada tüm zamanların en yüksek değerlerinden daha iyi performans gösterme olasılığına işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin