Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”
Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”

Bitcoin (BTC) karşıtlarını bile şaşırtacak fiyat yorumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlar, toplam kripto para piyasası hacmi zirve seviyesinden bu yana 725 milyar dolardan fazla düşmesi nedeniyle fiyat düşüşünden etkilenmiyor. Ayrıca uzmanlar, Bitcoin (BTC) fiyatında yükseliş eğilimine sadık kalıyor. Bu ayı piyasasında, boğa koşusuna odaklanmak ve 2019’da gelecek olan Fidelity, Bakkt ve şimdi Börse Stuttgart’ın kripto platformunun lansmanlarıyla piyasa büyük işler için hazır görünüyor.

Bitcoin (BTC) ve kripto piyasasındaki erime

Bitcoin ve kripto piyasası çöküyor gibi görünüyor, çünkü milyarlarca dolar kaybedildi. En büyük  kriptolar aşağıda gösterildiği gibi sert düşüyor.

Kaynak: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Bu durum piyasada toplam 725 milyar doların silinmesiyle sonuçlandı ve piyasadaki toplam piyasa değeri Ocak’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 830 milyar dolardan 104 milyar dolara düştü.

Kaynak: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Tezos’un kurucu ortağı: “Fiyatlar daha küçük zihinler için.”

Ancak yakın tarihli bir raporda, milyonlarca kripto kullanıcısının pazara girdiği belirtiliyor, bu nedenle piyasada hareketlenme görülebilir. Bu arada, endüstri liderleri fiyat hareketine takılmıyor ve boğayı çağırmaya devam ediyor. Tezos‘un kurucu ortağı ve Dinamik Ledger Solutions CEO’su Kathleen Breitman, konuya yönelik şunları söylüyor:

Fiyat, büyük bir dikkat dağıtıcı. Temmuz 2017’de ICO’dan 232 milyon dolar topladık. Piyasada iniş ve çıkışlar çok. Teknolojinin uzun vadedeki vaatlerine çok fazla inancım var. Hiçbir zaman fiyatları kontrol etmiyorum… Fiyatlar daha küçük zihinler için.

JPMorgan Blockchain ödemeler denemesini genişletiyor

JP Morgan Chase yetkilisi: “Kimse piyasada neler olduğunu bilmiyor.”

JP Morgan Chase’de Blockchain programı lideri olan Christine Moy, teknolojiye yorum yaparken benzer duyguları paylaşıyor ve şunları söylüyor:

Bu harika bir fırsat. Kimse piyasada neler olduğunu bilmiyor. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey, gelecek nesil finansal altyapıdan bahsediyoruz. Teknolojik ilerleme zaman alır. Günlük kriptofiyatına bakmak, kırmızı bir ringa balığı gibi. Gerçekte, değer teknoloji raylarının zamanla sağlayabildiği şey.

Bitcoin (BTC) tutan adreslerin dağılımı

Bitcoin (BTC) şüphecileri bile Bitcoin’e inanıyor

Bitcoin şüphecilerinden biri olan Harvard Üniversitesi’nde iktisat ve kamu politikası profesörü ve eski IMF baş ekonomisti Kenneth Rogoff ise şunları söylüyor:

Piyango bileti gibi, değersiz olma ihtimalleri yüksek. Bu yılın kriptopara fiyatlara şaşırmamalıyız. Ancak bu paraların fiyatı sıfır değil. Bir gün büyük bir şansa da sahip olacakları kesin. Şu anda tahmin edilmesi zor olan nedenlerden dolayı düşüyorlar.

Mike Novogratz: “Kripto paralarda korkunç bir ayı piyasası oldu.”

2019’da Bitcoin için 2018’den fazlası var

Ayrıca Mike Novogratz‘ın yakın zamanda paylaştığı gibi kripto yükselişi zaman alacak. Mike Novogratz, konuya yönelik şunları söylüyor:

Devrimler bir gecede olmaz. Temel teknolojiye inanıyorum ve kripto hareketine inanıyorum. Fiyatlar sadık kaldığında, satarım. Kriptoda ki arkadaşlarımın bir çoğu bu teknolojinin dünyayı değiştireceğine inanıyor. Bitcoin dijital altın olacağından gelecek kesinlikle parlak.

2019’un Fidelity ve Bakkt’ın dijital varlık platformları ile geliyor olması ve Almanya’nın ikinci büyük borsasının 2019’un ikinci çeyreğinde kripto ticaret platformunun piyasaya sürülmesi gerçeği göz önüne alındığında, gelecek yıl büyük işler için dengelenmiş görünüyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin