ICOBOX OTC
OTC ticaretine ilgi yeni kripto piyasası patlamasının sıçrama tahtası olabilir

OTC ticaretine ilgi yeni kripto para piyasası patlamasının sıçrama tahtası olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital varlıklarda tezgâh üstü ticareti, kripto piyasası oyuncuları arasında hızla popülerlik kazanıyor. ICOBox uzmanları, OTC ticareti ile ilgili şu anki heyecanın, 2017 sonları – 2018’in ilk altı ayında ICO’ları kapsayan hareketlilik ile karşılaştırılabileceğine ve yeni yatırımcıların kripto pazarına olan ilgisini kolaylıkla tetikleyebileceğine inanıyor.

OTC kripto pazarı kurumsal fonlar için kritik rol oynayabilir

ICOBox araştırmacıları mevcut piyasa durumunu analiz ederek bu sonuca varmış durumdalar. Digital Asset Research tarafından toplanan verilere göre, dünya çapında günlük Bitcoin OTC işlem değeri 250 milyon dolar civarında. Tabb Group analistleri, konuya daha iddialı bir şekilde yaklaşıyorlar: yaklaşık 12 milyar dolar. Bu, normal kripto para borsalarının toplam ticaret hacminden 2-3 kat daha fazla.

Yeni IT girişimlerinin başlatılmasında uzman, Blockchain vizyonunun öncülerinden olan ve ICOBox’un kurucusu Nick Evdokimov, “Bu rakamlar yalnızca tahmin bile olsa oldukça makul görünüyorlar” diyor ve ekliyor:

Bu hizmete olan yüksek talep, -her ne kadar OTC ticareti esasen işi ellerinden alsa da- bu tür bir çözümün Binance, Coinbase, Bittrex, vb. gibi en büyük küresel kripto borsaları tarafından başlatıldığında ne kadar aktif olacağı da görülebilir.

Evdokimov, bu eğilimin birkaç önemli faktöre bağlı olabileceğine inanıyor. Birincisi, kullanıcılar, düzenli olarak yatırdıkları veya fiat fonlarını hesaplarından çekme problemleri ile uğraşmaları gerekiyor. İkincisi, kripto borsaları çoğu zaman, özellikle işlem büyük miktarda kripto para içerdiğinde gerekli fonlara sahip değil. Borsa dışı alım satım işlemleri, bir alıcının kontrolünde istenen tüm tutarı elinde bulunduran bir satıcı bulmasını, son tutarı da içeren satışın dakikası dakikasına yapılmasını ve anlaşmayı kapatmasını sağlar.

Evdokimov, şöyle devam ediyor:

Ana kripto paraların fiyatları istikrar kazanmaya başladıkça ve onlar için talep yüksek seyrederken, pazara büyük kurumsal yatırımcıların, orta ölçekli işletmelerin ve özel sektördeki yatırımcıların girişini görüyoruz. mevcut fiat para birimleri ve varlıklarını çeşitlendirmek istiyorlar. Ve onları ilgilendiren ilk şey, hızlı ve güvenli kripto para işlemlerinin bir aracı olan OTC ticareti.

Coşku benzer fakat bu seferki işleyiş daha farklı

OTC kripto para ticaretine günümüzde görülen yoğun ilgi, 2017 yılının sonlarında – 2018’in başlarında, piyasada ICO’lara olan talebi anımsatırken, endüstri görünümü arasında pek çok benzerlik bulunuyor.

Ancak bu sefer ki durum, kripto partisine hızlı para kazanma coşkusuyla rastgele giren şirketler gibi değil. Şu anki ortam, kripto pazarına ilgi duyan diğer endüstrilerin ciddi oyuncularına hem gelişimleri için yeni fon kaynakları sağlayabilecek bir mekân olarak hem de tasarruflarını korumak ve artırmak için alternatif bir araç olarak hizmet ediyor.

ICOBox

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin