nexo huobi
NEXO tokenleri ile artık Huobi'de de işlem yapabilirsiniz

NEXO tokenleri ile artık Huobi’de de işlem yapabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEXO Token artık Huobi Global’de işlem görmeye başladı. Böylece kripto topluluğun en popüler kripto borsalarından biri dünyanın en gelişmiş ve güvenilir anında kripto kredi sağlayıcısı ile buluşmuş oluyor.

Anında kullanılabilen NEXO Token, iki şirketin ekipleri tarafından keşfedilecek daha fazla çiftle, Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) ile ticareti yapılabilir.

Nexo her geçen gün daha da büyüyor

Artık dünyanın dört bir yanındaki Huobi kullanıcıları, kripto kredi alanındaki baskın oyuncunun finansal başarı öyküsüne katılmak için inanılmaz bir fırsata sahip. Nexo, 200’den fazla ülkede sadece 7 ayda ve 170.000 müşteriyi aşan, hızla büyüyen bir kullanıcı tabanı ile 45’den fazla fiat para cinsinden 300 milyon dolarlık işlem yaptı.

Önde gelen küresel kripto para borsalarından Huobi Global, likidite bolluğu, kullanıcı odaklı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile hizmet veriyor. Bu haliyle de kripto kredi sağlayıcısının kurumsal büyüklükteki yatırımları için mükemmel bir platform olarak görülüyor.

Singapur merkezli küresel holding, tokenlerinin ticareti ile ilgilenen herkes için azami düzeyde güvenlik sağladığı için, güvenlik ve gizlilikle ilgili endişeler dâhil olmak üzere önemli ticari verimsizlik sorununu da çözüyor.

Blockchain alanında kârlılığını kanıtlamış birkaç girişimden biri

NEXO girişimi Blockchain alanında kârlılığını kanıtlamış birkaç şirketten biri olarak dikkat çekiyor. Bunun yanında tokenlerinin tamamı kripto kredi kullanımında teminat olarak kabul edilmesi, bir yıldan kısa vadeli kredilerin geri ödemelerinde avantaj sağlaması ile oldukça faydalı bir token olarak karşımıza çıkıyor.

Şirket yönetimi ve tüm ekip, operasyonların genişletilmesi ve girişimin ileriye dönük kârlılığını artırarak devam ettirmek için çalışıyor. Şirketin ileriye dönük projelerinden bir kaçına örnek vermek gerekirse, yakında piyasaya çıkacak olan Nexo Kart ve girişimi, diğer kripto cüzdanlarından ve banka hesaplarından daha iyi hale getirecek dev proje banka satın alma planından bahsedebiliriz.

Nexo

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin