OptiToken (OPTI) Lisk sahiplerine OPTI dağıtıyor
OptiToken (OPTI) Lisk sahiplerine OPTI dağıtıyor

OptiToken (OPTI) Lisk sahiplerine bir airdrop sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OptiToken (OPTI) ilk algoritmik olarak ticareti yapılan hiper deflasyonist kripto para birimi, 25 Haziran’da yaklaşık 8.30 PM’de Lisk (LSK) sahiplerine bir airdrop sunuyor.

OptiToken (OPTI) Lisk sahiplerine OPTI dağıtıyor

OptiToken, kaydettiği her aktif Lisk topluluğunun 30 OPTI alacağını söyledi. Ayrıca, özel bir teklif olarak, ilk 500 LSK sahibinin her adresi, her 300 LSK için 1 OPTI alacak. Lisk, geliştiricilerin özel Blockchain veya diğer merkezi olmayan uygulamaları dağıtmasına ve geliştirmesine izin veren bir JavaScript tabanlı platform.

OptiToken’in kuralları, ilk 500’ün ekstra 30 OPTI için uygun olmadığını belirtiyor. En üstteki 500 için airdrop talep etmek için, tüm LSK’nın tek adreste olması gerekir. Airdrop için kayıtlar, OptiToken ekibinin cüzdanlara olan kişisel hak taleplerini doğrulamak için karar verdiği kurallara uymak zorunda. OptiToken, dört temel bileşen; çeşitlilik, algoritmik ticaret, satın alma baskısı ve stratejik kıtlık tarafından yürütülür. OptiToken, çok sayıda ana borsada işlem görüyor ve çeşitlilik, kullanıcının “diğer yüksek performanslı kripto para birimlerini içeren” titizlikle atanmış bir portföyüne erişebileceği anlamına gelir.

OptiToken (OPTI) nedir?

OptiToken, profesyonel alım satım teknikleri ve stratejik satın alma baskısı ve tedarik kıtlığı gibi token değer optimizasyonu için ekonomik stratejiler kullanan otomatikleştirilmiş bir portföy tarafından desteklenen hiper deflasyoner bir kripto para birimi. Proje, devam eden bu seri işlemlerden kâr elde etmeyi ve sürekli sporadik yukarı yönlü fiyat baskısı sağlamak için onu OptiToken pazarlarına dağıtmayı amaçlıyor. Satın alınan tokenler, token arzında giderek artan bir kıtlık yaratmak için belirsiz bir adrese gönderilir.  Kalan OptiTokens düzenleyicileri, bu döngü gerçekleştiğinde her zaman değer kazanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin