BCH madencileri halving sonrasında Bitcoin’e akın ediyor!
BCH madencileri halving sonrasında Bitcoin’e akın ediyor!

8 Haziran Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH/USD seyri ne yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Haziran Bitcoin Cash fiyatı ile ilgili kritik detaylar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Bitcoin Cash fiyatı ABD doları karşısında 1160 dolar yakınlarda güçlü bir direnç ile karşılaşıyor.
  • Saatlik grafiğe baktığımızda BCH/USD çifti 1160 dolar direncini geçemez ise ana bir düşüş trendine girebilir
  • Parite birkaç noktada düşüş gösterebilir fakat 1100 dolar destek seviyesinin üzerinde genel ön yargı pozitif görünüyor.
  • Bitcoin Cash fiyatı ABD doları karşısında genel olarak yükselen bir trend sergiliyor. BCH/USD’nin 1160 dolar ve 1180 dirençlerini geçmesi halinde momentumunun yükselmesi olasıdır.

8 Haziran Bitcoin Cash önemli direnç seviyeleri

Bitcoin Cash’in ABD doları karşısındaki fiyat hareketleri 110 dolar destek seviyesi altında çoğunlukla bir kanal hareketi olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat son 24 saat içinde 1170 dolar seviyesine kadar uzansa da bu noktadan daha yükseklere çıkmayı başaramadı. Aşağı yönlü bir düzeltme yaşamadan önce ise Bitcoin Cash en yüksek 1168 dolar seviyesini gördü. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada 1160 dolar direncine takılan BCH’nin aşağı yönlü düzeltilip 1120 dolar seviyelerine kadar gerilediğini gözlemliyoruz.

Fiyatın en yüksek 1168 dolar ile en düşük 1048 dolar aralığında belirlenen Fibonacci destek-direnç seviyelerine göre fib 23,6 seviyesini kırdığını görüyoruz. Ki bu durum aşağı yönlü düzeltmenin devam ettiğini teyit ediyor.  Ancak düşüş 100 saatlik hareketli ortalama ve 1130 dolar seviyesinde alıcıların devreye girmesi ile bu seviyelerde kısıtlanıyor. Üstelik grafikte görebileceğiniz Fib 50 seviyesi güzel bir destek noktası oluşturmuş gözüküyor. Şu an yukarı yönlü hareketler, 1160 dolar direncine takılarak bir düşüş hareketine başlıyor.

Bitcoin Cash Price Analysis BCH USD

Grafiğe baktığımızda paritenin kazanımları arttırması için 1160 dolar seviyesinin kararlı bir şekilde geçmesi gerektiğini düşünüyoruz. 1160 dolar geçildiği takdirde ise sonraki dirençler 1180 dolar ve 1200 dolar olarak belirlenmiştir.

8 Haziran Bitcoin Cash ile ilgili önemli iki teknik göstergeyi incelediğimizde;

Saatlik MACD: satım bölgesine doğru hareket ediyor

Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde hareket ediyor

Ana destek seviyesi: 1100 dolar

Ana direnç seviyesi: 1160 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin