featured

Optimism (OP) bir airdrop daha düzenledi: Dağıtılan token’ların ardından fiyat neden hâlâ sessiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TVL’nin ikinci en büyük Ethereum (ETH) L2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism (OP), yine şaşırtıcı bir airdrop başlattı. Ancak Şubat 2023’ün aksine OP fiyatı bu olaya henüz herhangi bir tepki vermedi.

Optimism, talep edilmemiş OP token’larını ilk airdrop katılımcıları arasında dağıtıyor.

Optimism, talep edilmemiş tüm OP token’larını açılış airdrop’undan dağıttı. Ekipten yapılan resmi açıklamada, talep edilmeyen token’ların doğrudan uygun adreslere gönderildiği belirtiliyor.

Optimism OP

Dağıtım 15 Eylül’de dün başlatıldı ve neredeyse 12 saat sürdü. Toplamda 48 milyon adet token, 88,000’in biraz üzerinde benzersiz adrese ulaştı.

Optimism yönetim yapılarının temsilcileri, bu eylemin Ethereum’daki Layer 2 için uzun vadeli bir gelişim yol haritasının parçası olduğunu vurguladı:

Airdrop’un geri kalanının doğrudan dağıtılması, çekirdek ekiplerin diğer akıllı sözleşme çalışmalarına ve gelecekteki airdrop’lara odaklanmasına olanak tanıyacak.

Bu nedenle, OP token’larının “zorunlu” dağıtımı, ilk Optimism (OP) airdrop’u için uygun olan “hareketsiz” hesaplar arasında 66,7 milyon doların yayılmasıyla sonuçlandı. Optimism (OP) yakın zamanda Circle Inc. tarafından ihraç edilen ikinci en büyük stable coin olan USD Coin’in (USDC) yerel versiyonunu bünyesine kattı.

Optimism (OP) yatırımcıları dikkatli olmalı

OP fiyatı, duyuruya ve token’ların başarılı dağıtımına henüz bir tepki vermedi. Altcoin’in fiyatı, son 24 saat içinde %0,5 oranında küçük bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,39 dolar civarında işlem görüyor.

Bu arada dolandırıcılar, Optimism’in yeni airdrop’unun “kopyalarını” hemen yayınladı. Çok sayıda X hesabı, bugün çalışır durumda olduğu iddia edilen “ikinci Optimism airdrop’ları” hakkında hâlâ bilgi yayıyor.

OP, Şubat 2023’te zaten “şaşırtıcı” bir airdrop düzenlemişti. Blockchain’in attığı bu adımın ardından fiyat %13 oranında bir düşüş yaşamıştı. Şu anda Optimism (aynı zamanda OP ana ağı), çeşitli dApp’lerde kilitli olan 2,5 milyar dolardan fazla parayla Ethereum’un L2 ekosisteminin %25’inden sorumludur.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin