Opera web tarayıcısı
Opera'dan Ethereum cüzdan dahili Dapp Odaklı masaüstü tarayıcı geliyor

Opera web tarayıcısı yerleşik kripto cüzdanı hizmetine kavuşuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reklam engelleyicisi (ad blocker), pil tasarrufu ve ücretsiz VPN gibi sunduğu pek çok hizmetle kullanıcıların sevgilisi haline gelen Opera web tarayıcısı, Android için sunacağı özel beta sürümüyle yerleşik bir kripto cüzdanı desteğine kavuşacak.

İlk olarak Android cihazlarda kripto cüzdanı için özel bir beta yayınlayacak olan Opera’nın bu hizmeti diğer platformlara ne zaman getireceği bilinmiyor.

Opera web tarayıcısı Ocak ayından beri kripto endüstrisinin içinde

Ocak ayında eklenen anti kripto yazılımına zaten sahip olan Opera, yeni kripto cüzdanının eklenmesiyle sektörde dev adımlar atmayı sürdürüyor.

Ürün müdürü Chris Hamel’in şu anda sunduğu ilk büyük Web 3.0’a açılan Opera, geleceğin internetini daha erişilebilir hale getiriyor.

Sistem nasıl işliyor?

Opera kripto cüzdanı, Ethereum Web3 API’sini destekleyecek ve otomatik olarak token ve koleksiyon ekleyerek cüzdan ile varsayılan bir web görünümü entegrasyonu içerecek.

Opera yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Umudumuz ve amacımız, kullanıcılarımızın günlük yaşamlarındaki fiili ödemeler ve işlemler için kullanılmaya geçişini hızlandırmak.

Son gelen basın açıklamasında, Bitmain’in Opera Ltd.’e 50 milyon dolarlık yatırım yaptığı söylenmişti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitmain, Opera web tarayıcısına 50 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin