Opera
Opera tarayıcı önemli bir Bitcoin atılımı ile gündeme giriyor

Opera tarayıcı önemli bir Bitcoin atılımı ile gündeme giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Opera’nın Android tarayıcısı artık Bitcoin ödemelerini destekliyor. İnternet tarayıcısı Opera, Android uygulamasının en son sürümüne Bitcoin ödemeleri için destek ekledi.

Salı günü yayınlanan duyuruda, Opera, artırılan işlevselliğin Android kullanıcılarının tarayıcının yerleşik kripto para cüzdanı üzerinden Bitcoin gönderip alabileceği anlamına geldiğini söyledi.

Opera kripto para açılımlarıyla işlevselliği artırmayı amaçlıyor

Opera ayrıca TRON blok zincir ve TRON merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için Android uygulamasına destek eklemişti. Norveçli tarayıcı üreticisi ilk olarak Mayıs ayında TRON blok zincirine destek ekleme planlarını açıklamıştı.

Bu uygulama aynı zamanda geçen yıl Aralık ayından bu yana Ether’i (ETH) de destekliyor. O zaman, Opera’nın kripto para departmanının başındaki isim Charles Hamel şunları söylemişti:

Kripto para birimlerinin spekülasyon ve yatırımdan günlük hayatınızdaki fiili ödemeler ve işlemler için kullanılmaya geçişini hızlandırmayı umuyoruz.

Şimdi bunu gerçekleştirmek için dev bir adım attıklarını görüyoruz.

Bu alanda faaliyetlerini hızlı şekilde devam ettiren Opera, Haziran ayında, iOS kullanıcıları için yerleşik bir kripto para cüzdanı içeren bir web tarayıcısı da piyasaya sürmüştü.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin