XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

22 Ekim XRP analizi: Sıkışan XRP fiyatının tetikleyicisi bu grafikte olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyatı, 30 sent direncini bir türlü aşamayınca fiyat hareketlerinin de dar bir aralığa sıkıştığını açık şekilde görüyoruz. Diğer yandan günlük dip seviyeler, her geçen gün daha yüksek dipler oluşturarak, XRP’nin günlük grafikte bir yükselen üçgen formasyonu oluşturmasına neden oldu.

XRP alıcıları, yaklaşık Ekim ayının ortasından beri her gün 30 sent direncini geçmek için mücadele ediyor. Ancak bu noktadan gelen satışlar, seviyenin kırılmasına bir türlü müsaade etmiyor. Ancak yükseliş beklentisinin yüksek olması da fiyatın aşağı yönlü gevşemesine izin vermiyor.

XRP fiyat artışı için tetikleyici bir haber mi gerekiyor?

Yükselen üçgen formasyonuna giren kripto para, önümüzdeki günlerde hangi yöne doğru bir kopma yaşayacak? Bu soru piyasadaki birçok XRP yatırımcısının kafasını kurcalıyor.

Ripple tokeni destek seviyesi olarak 4 saatlikte 50 MA, net şekilde XRP fiyatının dinamik desteği olarak hareket ediyor. Bu durum Ripple tokeni için 50 MA altında 4 saatlik mum kapanış sonrası aşağı yönlü hareket etme ihtimaline dair bir ipucu veriyor. Ancak yukarı yönlü bir kopma için henüz 30 sentlik psikolojik direnç noktasından başka net bir teknik gösterge bulunmuyor gibi. Ancak genel piyasa işleyişi kurallarına ve geçmiş dönemli fiyat hareketlerine göre bir varsayımda bulunmak mümkün.

4 saatlik XRP/USD grafiğinde gördüğünüz gibi en büyük ikinci altcoin, net olarak 30 sentlik direnci 4 kez denedi. 5. Kez denemesi durumunda yukarı yönlü bir kopma ihtimali yüksek gibi duruyor. Ancak bu denemeden önce XRP’nin 50 MA’lık dinamik destek noktası civarından alıcı toplaması muhtemel görünüyor.

Ancak 50 MA’nın altında 4 saatlik kapanışların gelmesi XRP/USD paritesinin aşağı sarkmasına neden olabileceğinden açılacak pozisyonlarda ihtiyatlı davranılmasında fayda var.

Güncel XRP gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin