Popüler web tarayıcısından heyecanlandıran kripto para ortaklığı geldi!
Popüler web tarayıcısından heyecanlandıran kripto para ortaklığı geldi!

Opera kripto para hizmetleri Birleşik Krallık’taki kullanıcılara açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler Norveçli web tarayıcısı Opera, kripto para cüzdanı yüklemelerini Birleşik Krallık’taki kullanıcıları (İngiltere) içerecek şekilde genişlettiğini duyurdu. Opera kripto servisi daha önce Avrupa anakarası ve ABD’deki kullanıcılar içindi. Bu hamle adopsiyon konusunda iyi bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İngiliz kullanıcılar Opera üzerinden kripto para alabilecek

Bugün yapılan duyurudan sonra, İngiltere’deki kullanıcılar artık yerleşik bir kripto para cüzdanı olan Opera kripto hizmetine erişebiliyor. M-cüzdan aracılığıyla, kullanıcılar dijital para birimlerini doğrudan web tarayıcı uygulamasından satın alabiliyorlar.

Bugünkü girişim için Opera, açıklamaya göre Avrupa Açık Bankacılık API’larından yararlanan bir dijital para birimi rampası sağlayıcısı Ramp Network ile ortaklık kurdu. Yerel banka hesaplarından fiat para transferlerini desteklemenin yanı sıra, Ramp Network dijital bankacılık platformu Revolut’u da destekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Opera, kripto servisini anakara Avrupa’ya ve ABD, Yeni Zelanda, İsviçre ve diğer ülkelere genişletmek için ödeme şirketi Wyre ile iş birliği yaptığını duyurmuştu.

170 binin üzerinde yeni kullanıcı

Opera, duyuruda aylık olarak 170.000’in üzerinde aktif kripto para cüzdanı kullanıcısına sahip olduklarını açıkladı. Kripto servisi, geniş kullanıcı tabanının yanı sıra kullanıcılar borsa kullanmadan doğrudan kripto satın alabildikleri için daha fazla kripto bilinci ve benimsenmesi sağlıyor..

Bu arada web tarayıcısı, platformunda Merkezsiz Uygulama (dApp) portalı içereceğini de açıkladı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin