Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

Kripto araştırma ekibinden Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve BCH fiyat tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendini Crypto Research Team olarak tanımlayan bir araştırma ekibi, kısa süre önce Bitcoin ve altcoinler için fiyat tahminleri yer alan bir rapor yayımladı. Tahminler önümüzdeki 10 yıllık süre zarfını ilgilendirdiği için dikkat çekti.

Bulgular, “Hedef Adreslenebilir Pazar (TAM)” olarak adlandırılan kripto para tahminlerini belirlemek için danışılan bir metriğin eleştirel analizinden yararlanıyor. Araştırma grubu tarafından kullanılan kripto para birimleri için Hedef Adreslenebilir Pazarı; vergi kaçakçılığı, değer deposu, çevrim içi işlem, havale, mikro ödemeler, rezerv para birimi, çevrim içi kripto ticareti, çevrim içi kumar, offshore hesapları, tüketici kredileri ve diğerlerini içeriyor.

“Bitcoin 397 bin dolara ulaşacak.”

Analiz sonuçlarına göre Bitcoin, fiyatını 397 bin dolara kadar taşıyacak devasa bir boğa koşusu yapmak için hazırlanıyor. Bitcoin şu anda benimseme eğrisinin başlangıcında. Bu nedenle, dijital varlığın toplam adreslenebilir pazarının yaklaşık %10’una ulaştığında 400.000 dolara yaklaşma olasılığı yüksek görülüyor. Şu anda bu veri, BTC için yalnızca %0,44.

Bu nedenle, Bitcoin’in 2030’da belirtilen fiyat noktasına geçmeden önce 2025 yılına kadar aşırı değerlenmesi bekleniyor.

“Ethereum, Litecoin ve BCH de sert yükselecek.”

Araştırmacılar; ETH, Litecoin, BCH ve XLM gibi önde gelen kripto paraları da değerlendirdi. Adopsiyon oranının artmasıyla BTC’nin %4000 artacağını iddia eden araştırmacılar Ethereum’un %1600, Litecoin’in %5000, BCH’nin ise %5400 artacağını düşünüyor.

Bitcoin fiyatı şu anda 9.500 dolar bölgesinde seyrediyor ve yılın ilk çeyreğinde kaydedilen geri çekilmeden sonra iyileşmeyi bildi.

Elbette bu tarz tahminler “çılgın” statüsünde yer alıyor ancak mayıs ayında gerçekleşen yarılanmanın etkisi ve balinaların piyasa spekülasyonu ile birleşmesi, önümüzdeki 10 yıl içinde 397 bin dolarlık fiyat tahminini biraz daha kabul edilebilir kılıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin