Opera kripto koleksiyonları için büyük bir adım atıyor.
Opera kripto koleksiyonları için büyük bir adım atıyor.

Opera kripto koleksiyonları için büyük bir adım atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Opera kripto koleksiyonları için önemli bir adımla dikkatleri üzerinde topladı. Şirket, kullanıcıların CryptoKitties gibi kripto koleksiyonlarını doğrudan tarayıcıdaki kripto cüzdanından göndermelerine izin vermeye başladığını duyurdu.

Opera kripto alanında bir ilke imza atıyor

Diğer cüzdanlar MetaMask da dahil olmak üzere koleksiyon cüzdanı desteği sunsa da, şirketin bu hamlesi dünyada bir ilk. Şirket, blog gönderisinde şu ifadeye yer verdi:

Hayatımızın giderek artan bir kısmının çevrimiçi olarak hareket ettiğine, dolayısıyla koleksiyonlarımıza ait olacağına inanıyoruz.

Sonuç olarak, beta-aşamalı cüzdanın kullanıcıları kripto koleksiyonlarını başkalarını gönderebiliyor. Daha önce dijital bir pazarın kullanımı ve mülkiyeti transfer için bir exchange işleminin yapılması gerekiyordu.

“Çevrimiçi hizmetler hayatımızda daha fazla yer alacak.”

Opera ekibi, yapılan bu hamlenin bir başlangıç olduğunu söylüyor:

Teknoloji geliştikçe ve daha kullanıcı dostu hale geldikçe, oyunlar gibi çevrimiçi hizmetler giderek benimsenmeye doğru ilerleyecektir.

CryptoKitties gibi kripto koleksiyonları, Ethereum’un ERC-721 standardıyla mümkün kılınıyor. Her biri diğer tokenlerden farklı özelliklere sahip olabiliyor.

Tokenlerin kullanım alanlarına yeni bir örnek

Gönderide ayrıca, içeriğe erişimin kilidinin açılması veya belirli dijital hizmetlerin uygunluğunun doğrulanmasının da tokenler için bir kullanım durumu olduğu belirtildi.

Ayrıca bugün yapılan açıklamaya göre Opera, cüzdanın özel betasını çevrimiçi kayıt yoluyla daha fazla kullanıcıya ulaştırmaya hazırlanıyor.

Cüzdan yakında işlem bildirimleri sunmaya da başlayacak.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin