Opera masaüstü tarayıcılarında dahili kripto para cüzdanını başlatıyor
Opera masaüstü tarayıcılarında dahili kripto para cüzdanını başlatıyor

Opera masaüstü tarayıcılarında dahili kripto para cüzdanını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Opera dahili kripto para cüzdanını başlatıyor. 8 Ağustos çarşamba günü paylaşılan bir basın bültenine göre firma, masaüstü web tarayıcısını yerleşik kripto cüzdan işlevselliği ile başlatıyor.

Opera masaüstü tarayıcılarında dahili kripto para cüzdanını başlatıyor

Şirket, bu yılın temmuz ayında piyasaya sürülen Android için Opera sürümünün bir parçası olarak mobil bir kripto cüzdanı sunuyor. Opera, güçlü ve ilgili kripto topluluğunun olumlu cevabına istinaden kripto cüzdanına atıfta bulunuyor.

Yeni masaüstü sürümü, kullanıcıların QR kodunu tarayarak masaüstü tarayıcılarını mevcut kripto cüzdanı etkinleştirilmiş mobil uygulamasına bağlamalarını sağlayarak çalışacak. Bu, WhatsApp Web istemcisi ile olduğu gibi Opera’nın mobil cihazlardaki uygulamaları birkaç yıldır senkronize etmek için kullandığı bir sistemdi.

Bağlantılı bir mobil-masaüstü sistemi kullanmak, kullanıcıların tarayıcılara şifreleri girmek yerine parmak izlerini kullanarak işlem yapabilmelerini sağlamak için cüzdanın telefonun güvenli sistem kilidini uygulayabileceği anlamına geliyor. Bu da basın bültenlerinde işaret edildiği gibi uygulamanın sadece daha verimli değil, daha da güvenli olmasını sağlıyor. Mevcut Android kripto cüzdanı kullanıcı kontrollüdür. Bu da anahtarların merkezi bir sunucuda değil, telefonda saklanması anlamına geliyor.

Mobil uygulamada olduğu gibi, masaüstü istemcisi de dijital tokenları destekleyecek. Opera kripto ürün lideri Charles Hamel tarayıcı entegrasyonu kripto para kazanmak ve Web 3.0 ana akımını oluşturmak için bir adım daha teşkil edeceği şeklinde yorumluyor.

Opera’nın web ve mobil tarayıcıları, bu yıl Ocak ayı itibariyle anti-cryptojacking (kullanıcdan habersiz kripto kazımı önleme) içeren yazılımlara dahil oldu.

Haziran ayının sonlarında, popüler kripto ticaret uygulaması Robinhood’un kripto para mühendisleri için cüzdan altyapısı geliştiricisi arandığına dair bir iş ilanı vermesinden sonra firmanın kripto cüzdan işlevselliği sunacağı konusunda doğrulanmamış söylentiler ortaya çıktı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin