En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!
En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!

Marouane Garcon: “Bitcoin’in geleceği SEC onayına bağlı olsaydı başımız belaya girerdi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), CBOE’nin Bitcoin ETF’si başvurusu için karar açıklamasını 30 Eylül’e erteledikten sonra Bitcoin, 6.400 dolar seviyelerine kadar düştü. Dijital para biriminin fiyatı daha sonra bir miktar toparlandı. Lider kripto para birimi yazım sırasında ise 6.521 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para platformu Amulet’in yöneticisi Marouane Garcon, Bitcoin’in geleceğinin SEC onayına bağlı olmadığını söylüyor.

Marouane Garcon: “Bitcoin için genel hissiyat hala olumlu.”

Bitcoin fiyatları son zamanlarda aşağı yönlü bir seyir izliyor. SEC’in açıklaması bu düşüş trendini daha da kötüleştirdi ve kripto para biriminin fiyatının saat bazında %6’dan fazla düşmesine neden oluyor. Marouane Garcon, konuya yönelik şunları söylüyor:

VanEck ETF’siyle ilgili alınan son karar kimse için sürpriz olmadı. Bu yıl bir Bitcoin veya kripto para ETF’si görseydik çok şaşırırdım. Fiyat açısından son zamanlarda Bitcoin’lerin geleceği ve faydasıyla ilgili çok iyi haberler duyduk. Bitcoin için genel hissiyat SEC’in kararından sonra bile hala olumlu. Eğer Bitcoin’in geleceği SEC onayına bağlı olsaydı başımız belaya girerdi. Böyle haberler volatil bir ortamı tetiklemek için kullanılır, dolayısıyla yaşanan fiyattaki bu mütevazi düşüş, yalnızca varlık ve piyasa olgunlaşmasını gösteriyor.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin