featured

Optimism (OP) uzun vadede yatırımcılarına çok kazandırabilir: Analistler yüzde 300’lük artış bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Optimism (OP), %5,95’lik artışı ile yatırımcıların dikkatini çekti. Altcoin, son rallisi ile mevcut fiyatı olan 1,60 dolara yükseldi.

Kısa vadeli tahminler %3,5 oranında bir düşüşün ardından fiyatın 1,45 dolar civarında düşeceği yününde iken, uzun vadeli tahminler olumlu. Analistler OP fiyatının 2025 yılına kadar %301’lik bir artış ile 6,41 dolara yükseleceğini düşünüyor.

OP

Piyasa verileri, Ethereum blckchain’i için önde gelen bir ikinci katman ölçekleme çözümü olan Optimism’in, görünürde daha önemli bir yükseliş eğilimi ile kripto yatırımcılarının dikkatini çektiğini gösteriyor.

CoinMarkeCap ​​verileri, son 24 saatte kripto yatırımcılarının 88 milyon doların üzerinde değerde OP token’ı alıp sattığını gösteriyor. Böylece ticaret hacmi son 24 saatte %27,45’lik bir artış kaydederken fiyat ise %5,95 oranında yükseldi.

OP fiyat analizi

Coincodex’in yakın tarihli bir raporuna göre, OP fiyatı 3 Ağustos’a kadar %3,5 düşerek 1,450433 dolara gerileyecek. Teknik göstergeler, Fear & Greed Index 52’de dururken mevcut piyasa duyarlılığının nötr olduğunu gösteriyor.

Analizde dikkate alınan kritik göstergelerden biri, RSI isi. RSI şu anda 55 işaretinde OP için nötr bir görünüm sergiliyor.

Veriler ayrıca, son 30 gün içinde Optimism’in 30 günden 14’ünü (%47) yeşil geçirdiğini ve bu dönemde %9,31’lik bir volatiliteye sahip olduğunu gösteriyor. Analistlere göre mevcut durum uzun vade için umut verici. Dolayısıyla yatırım yapmak için iyi bir tercih olabilir.

%300’ün üzerinde bir artış bekleniyor

Analistler Optimism için 2024’teki yıllık düşük fiyat tahminini 1,358640 dolar olarak belirledi. Bu tahminin olumlu tarafı ise altcoin’in fiyatının önümüzdeki yıl içinde 2,43 dolara yükseleceği düşünülmesidir.

İlginç bir şekilde, 2025 yılı için fiyat tahmini 6,41 dolardır. Bu, mevcut fiyattan %301’lik bir yükseliş gelebileceği anlamına gelmektedir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin