featured

19 Şubat haftasında yakından izlenmesi gereken altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta kripto para piyasası önemli bir yükselişle yeni rekor seviyelere ulaştı. Bitcoin’deki bu yükselişle birlikte altcoinlerde canlandı ve yukarı yönlü bir harekete başladı. Bu yükseliş uzun zamandır beklenen altcoin rallisinin bir işareti olarak yorumlansa da kripto varlıkların yönü hakkında tahminler değişebiliyor. Önümüzdeki hafta altcoin piyasasında yükselme potansiyeli taşıyan Binance coin, XRP ve SOL gibi altcoinleri aynı zamanda 1 doların altında yükselme potansiyeline sahip coinleri ele alacağız.

Binance coin yeni zirvelere ulaşabilir mi?

CoinMarketCap verilerine göre işlem hacmi açısından 4. sırada yer alan BNB altcoini, son bir haftada yüzde 10’lük bir yükseliş kaydetti. 317 dolarlık seviyeden 357 dolara çıkan varlık, kritik destek bölgesi olan 370 dolarlık seviyeyi aşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta 366 dolara ulaşan varlık, 350 dolar seviyesindeki pozisyonunu korumaya çalışıyor. Güncel fiyatına baktığımızda günün erken işlem saatlerinde düşüş hareketi içinde olan varlık, 357 dolardan işlem görüyor.

altcoin BNB
BNB 1 haftalık fiyat grafiği

Bitcoin fiyatındaki duraklamadan etkilenen BNB token için ayılar 367 dolarlık seviyeyi korumaya çalışıyor. Fiyatı düşürmek ve yeniden satın alma bölgesine inmek için fiyatın 337 doların altına inmesi gerekiyor. Eğer bir düşüş hareketi başlarsa BNB altcoini için fiyat, 319 dolar civarına inebilir ve bu da alıcının yeniden varlığa ilgi duymasını sağlar. Aksine kripto para piyasası yükselişini sürdürüse analistler varlığın 370 doları göreceğini ve 400 dolar seviyesine ulaşacağını düşünüyor.

Solana (SOL) ekosistemi yeni altcoinler ile genişliyor

Son bir haftadır çalkantılı bir süreç geçiren Solana, satış baskısının yoğunlaştığı bir dönemden geçiyor. 116 dolardan yaşanan düşüş varlığın fiyatını önce 104 dolara düşürdü ardından 107 dolara çıkardı. Bu yazının yazıldığı sırada 110 dolardan işlem gören altcoin, son 24 saatte 1,30 puanlık bir yükseliş yaşadı. Bu seviyeden bir yükseliş varlığın fiyatını yeniden 126 dolar ve ötesine taşıyabilir. Burada hedef fiyat 135 dolar olacaktır.

SOL 1 haftalık fiyat grafiği

Buna karşın Solana cephesinde yeni ortaklıklar gelecek süreç için umut vadediyor. Solana altcoin Filecoin ile ortaklık kurduğunu duyurdu ve varlığın altyapısını güçlendirecek hamleler attığı anlamına geliyor. Bunun yanında SOL fiyatındaki düşüş sürerse 93 dolarlık seviye yeniden test edilebilir. Ayrıca Solana ekosistemi yeni meme coinler ile büyümeyi sürdürüyor. Solana’nin yerel borsası Jüpiter’de listelenen SMOG token, bu ekosistemdeki en büyük aridropu duyurarak ilgi çekiyor. 

SMOG token tüm zamanların en yüksek airdropuna hazırlanıyor! 

Geçtiğimiz hafta Jüpiter borsasında listelenen ve hızlı bir yükselişle kripto piyasasında heyecan uyandıran SMOG token, fiyat artışıyla birlikte yükselmesi beklenen coinler arasına ele alıyor. Toplam arzın yüzde 35’ini airdrop giderleri için ayıran varlık, birden farklı yöntemle airdrop kazanma imkânı veriyor. Aridrop kazanmak için yalnızca tokenleri elde tutmak veya oyun içi görevleri yerine getirmek yeterli oluyor.

SMOG 1 haftalık fiyat grafiği

Smog tokenin fiyatına baktığımızda son bir haftada yüzde 8.94 artış gösteren varlık bu yazının yazıldığı sırada 2,45 dolardan işlem görüyor. Son bir günde işlem hacmi yüzde 62 düşerek yatırımcının ilgisini kaybeden varlığın piyasa değeri 1,909,151,383 dolar. Son olarak Smog tokeni satın almak için resmi web sitesi ve Jüpiter borsası kullanılabilir. Cüzdan bağlama adımlarından sonra Ethereum ya da USDT kullanarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

XRP kritik destekte tutunabilecek mi?

Son bir haftada yüzde 5’lik bir artış kaydeden XRP, 0,58 dolar seviyesini test etti ve bu bölgeden bir düşüş yaşadı. 0,023 Fib seviyesinin altında küçük bir düzeltmeden sonra 0,55 dolar seviyesinde güçlü bir tutunma sergiledi. Ayılar ile boğalar arasındaki bu çekişme Ripple cephesindeki manipülasyonların etkisi altında.

XRP 1 haftalık fiyat grafiği

Bununla birlikte XRP fiyatında bir toparlan varlığın değerini 0,59 doların üzerine çıkabilir ve 0,6 dolarlık seviyeyi test edebilir. Aksi takdirde 0,55 dolarlık seviyeden yaşanacak bir düşüş EMA çizgilerinin altına inilmesi neden olacaktır. Bu tür düşüş senaryosunda XRP fiyatı yeniden 0,50 dolarlık seviyeye gerilebilir.

VeChain (VET) için tahminler yükseliyor

L1 akıllı sözleşmeler için seçkin bir platform olan VeChain son bir haftada yüzde 48’lik piyasası hareketi nedeniyle büyük heyecan yarattı. VeChain, 0,315 dolarlık seviyeden 0,4458 dolara yükseldi. Bu yükselişle birlikte Ali Mertinez gibi analistlere göre daha yüksek bir ralli bekleyen varlık yüzde 1.900’lük bir artış yaşayabilir.

Analist bu konuda 0,70 dolara doğru bir boğa koşusunu hedef alıyor ve tarih tekerrür ederse haziran ayından kasıma kadar VET fiyatı yeni bir hamleyle 0,54 dolardan 0,70 dolara ulaşan bir ralli ile boğa koşusuna başlayabilir. Bununla birlikte platformun genişleme ve geliştirme konusundaki kararlılığı, daha geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi amaçlıyor ve bu da varlığı gelecek vaat eden bir yatırım seçeneği hâline getiriyor.

Sonuç olarak kripto para piyasası olumlu bir haftanın ardından belirsizliğin sürdüğü bu dönemde düzenleyici baskılar ve makro çalkantılar ile karşı karşıya. Yatırımcıların portföylerine yeni bir coin eklemeden önce kendi araştırmalarını yapmaları ve detaylı incelemeden sonra kararlarını vermeleri önerilir.

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin