24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!
24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!

Önümüzdeki 60 gün içinde Bitcoin ne olacak? Bitcoin 2015 davranışını tekrarlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’in sonuna doğru pek çok yatırımcı ve kripto para meraklısı, büyük olasılıkla kendilerine bir sürü soru soruyorlar ve en büyük soruda şudur: Önümüzdeki 60 gün içinde Bitcoin ne olacak?

Bitcoin’in eski ve yeni durumunun karşılaştırılması

2015’ten bu yana, her yılın son aylarında Bitcoin için çeşitli fiyat patlamalarına tanık olduk. Örneğin, 2017 Aralık dönemi Bitcoin’in neredeyse 20.000 dolarlık bir yüksekliğe ulaştığı bir zamana işaret ediyor. 2016’da Bitcoin o zaman yüksek bir seviye olarak görülen yaklaşık 1.000 dolara yükseldi.

Bununla birlikte 2015, Bitcoin’in bu süre boyunca davranışını on katına kadar tekrarladığı özellikle ilginç bir yıl. Üç yıl önce Ocak ayında, Bitcoin 200 dolarlık seviyenin altına düştü ve kripto sokaklarında paniğe neden oldu. Para birimi, 2013 yılından bu yana 1.000 doların üzerinde işlem gördüğü zamandan beri düşerken, Bitcoin en azından 2014’ü 400 dolar seviyesinde tamamladı.

Bitcoin 2015 yılı davranışını mı tekrarlıyor?

Bir sonraki ay, para birimi çöktü ve bu süre içinde en düşük işlem hacmini yaşadı. Daha sonra, herkesin en sevdiği kripto para birimi, fiyatın 300 dolar seviyesinin üzerine çıktığı Kasım ayına kadar yaklaşık on ya da 11 ay boyunca düşüş eğilimindeydi. Bitcoin hemen hemen bir yıl boyunca olukta yaşadı, daha sonra insanlar ne olacağını merak ederken yeni bir yüksek tecrübe yaşadı.

Bu seviyelerden sonra Bitcoin 2016’da ve hatta 2017’de daha büyük artışlar yaşadı. Ocak 2018’de para birimi, 2015’in başında gerçekleştiği gibi, değerinin ağır yüzdelerini kaybederek  kötü bir düşüş yaşadı. Bu yıl Bitcoin’in yaptığı en büyük şey 2015’i yansıtıyordu. Geçen yıl fiyat neredeyse karanlık bir yerde işlem gördü, tutarlı ve düzenli fiyat düşüşleri yaşadı ve görünüşte kendini özgürleştiremedi.

Önümüzdeki 60 gün içinde Bitcoin ne olacak?

Bitcoin 2015 davranışını bu noktaya kadar tekrarladı, peki şimdi nasıl devam edecek? Şimdi Kasım ayında olduğumuza göre, üç yıl önce gördüğümüz gibi başka bir ralli yolda mı? Bitcoin hızla bir kez daha yükselmeye başlayabilir mi?

Her yılın Kasım ve Aralık ayları, Bitcoin’in genel fiyat ve tavırlarında vahşi değişiklikler sergiliyor gibi görünüyor. Böyle hızlı bir sıçrama kâğıt üzerinde gerçekçi görünmese de, tekrar tekrar kripto para dünyasında, hiçbir şeyin imkansız olmadığını görüyoruz. Aynı zamanda yatırımcılar hemen hemen her şey için gözlerini açık tutmayı öğrendiler.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin