ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

5 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 220 doları aşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Kasım Ethereum fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün kademeli yükseliş hareketini gün boyu sürdürerek 220 dolar kapısından döndü.
  • Gün sonuna doğru geri çekilen ETH/USD paritesi, günü 210 doların üzerinde kapattı.
  • Yeni gün ile birlikte bir miktar daha sarkma görülen Ether’de hafifte olsa yükseliş eğilimli hareketlerle yatay bir seyir görüyoruz.

5 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Güne dünkü yükselişin ardından gelen düzeltme hareketi ile devam eden ETH/USD paritesi 210 dolar seviyesinin hemen altına kısa süreli bir destek buldu.

Dün oldukça dik bir yükseliş eğilimine giren Ether’in bugünde bu yükselişi devam ettirmesi saatlik grafikte görülen kısa vadeli yükselen trend çizgisinin üzerinde kalması ile olacaktır.

Ayrıca mevcut yükseliş hareketi sonrası gelen düzeltmenin şu an Fib 50 seviyesinde sınırlı kalması yükselişin devam edebileceği yönünde önemli bir faktördür. Diğer yandan yükselişin tetiklendiği 100 HO’nun saatlik 200 HO seviyesini yukarı yönlü kesmesi sonrası aralarındaki boşluğun pozitif yönlü artışı yükseliş yanlı diğer bir sinyaldir.

Gün içerisinde 210 dolar seviyesi korunabilirse bu seviyeden yeniden yükselişe geçebilecek olan Ether’in ilk hedefi 220 doların üzerinde kendine yer bulmak olacaktır.

210 dolar seviyesinin altına sarkma durumunda ise 205 dolar ikinci bir destek noktası olarak çalışabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD göstergesinin hızlı yükseliş sonrası gelen düzeltme hareketi ile negatif bölgeye geçtiğini görüyoruz. Yalnız bu düşüşün sabah saatlerinde ivmesini kaybettiği görülüyor. Saatlik stokastik osilatörün ise aşırı şu an aşırı satım bölgesinde olduğunu görüyoruz. Fakat bu göstergenin de yukarı yönlü eğilimi sonucu bu bölgeden çıkması, Ethereum fiyatının yükselişini hızlandıracak önemli bir işaret olabilir.

Saatlik göstergede izlediğimiz diğer bir gösterge olan RSI’nin 61 seviyesinde olması trendin güçlü olduğunu yansıtırken, şu an yatayda seyreden CCI düşük fakat pozitif konumu ile yükseliş potansiyelini gösteren indikatör olarak karşımıza çıkıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin