Ontology (ONT) nedir ve nerelerde kullanılır?
Ontology (ONT) nedir ve nerelerde kullanılır?

Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor ve ONT güçlenmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji, kullanıcılarının Ontoloji’nin ana ağında ONT ile NEP-5 ONT’yi değiştirmelerini sağlayan ana ağ lansmanını duyurdu. Bugün, Ontoloji ticaret çiftleri Binance’de listelendi. Bugüne kadar sadece Binance Ontoloji’nin token takasına destek vereceğini belirtti. Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor ve ONT gün geçtikçe güçlenmeye devam ediyor.

Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor

Ontoloji bir çift token (ONT ve ONG) modelini kullanır. İlk olarak, ONT bir NEP-5 tokeni ve ONG’yi serbest bırakmaz. Ontoloji’nin an ağ lansmanından sonra, kullanıcılar ONT ile NEP-5 ONT’yi değiştirebilecek ve periyodik olarak ONG tokenleri serbest bırakılacak. Ontoloji’nin ana  ağı, Haziran 2018’in sonunda devreye girecek. Serbest bırakıldıktan sonra, tüm NEP-5 ONT tokenleri, Ontoloji ana ağına geçiş için eşleştirmeyi tamamlamalı. Ontoloji herkesin token takasını tamamlaması için yeterli zaman ayırdı. Ontoloji konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Ontoloji’nin 30 Haziran 2018’de planlanan ana ağ lansmanı var!

Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor
Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor

Ontoloji güçlenmeye devam ediyor

Ontoloji yazım sırasında, %2,4 oranında artışla 8,4 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ontoloji şu anda 1,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 19. sırada yer alıyor. Ayrıca Ontoloji, haftalık %14,28 oranında artışla yeşil alanda koşuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin