Ontoloji (ONT) fiyatı yüzde 9 oranında arttı

Ontoloji (ONT) fiyatı ana ağ lansmanı öncesinde tırmanışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji topluluğu, yarın San Franciso’da “MainNet’in (ana ağ) lansmanını” düzenliyor. Ontoloji birkaç hafta önce MainNet’inin 30 Haziran’a kadar devam edeceğini duyurdu. Ana ağa geçildikten sonra, tüm NEP-5 ONT’lerin Ontoloji ana ağına geçiş için eşleştirmeyi tamamlaması gerekiyor. Ontoloji (ONT) fiyatı ise ana ağ lansmanı öncesinde %9 oranında arttı.

Ontoloji (ONT) fiyat grafiği
Ontoloji (ONT) fiyat grafiği

Ontoloji (ONT) fiyatı yüzde 9 oranında arttı

Bununla birlikte Ontoloji yazım sırasında %9 oranında artışla 5,65 dolardan işlem görüyor. Ontoloji şu anda 854 milyon dolarlık piyasa değeriyle 19. sırada yer alıyor. Ontoloji, 7 Haziran 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesini 8,69 dolar ve 1,3 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle gördü. Bu yüksek fiyat 13 Haziran 2018’de  5,83 dolara düştü. MainNet ile ilgili olarak, Ontoloji’nin Medium sayfasında konuya yönelik olarak şu açıklama yer alıyor:

Ontoloji’nin MainNet’i 30 Haziran 2018’de hayata geçecek. Ana ağa geçildikten sonra tüm NEP-5 ONT, Ontoloji MainNet’e geçmek için takası tamamlamalı. Ontoloji yakında başlangıç ​​saatini ve tam planı yayınlayacak. Takas süresi üç ay olacak ve herkese takası tamamlamak için bolca zaman bırakacak.

Ontoloji token takas kurallarını güncelledi

Ontoloji ayrıca, ana ağ başlatıldıktan sonra değişikliğe tabi olan token takas kurallarını güncelledi. İki tür takas yöntemi belirlendi:

  • Otomatik takas: Bunu seçen yatırımcılar, borsaların desteklenmesinden kaynaklanan resmi bildirimlerin takasa nasıl gidileceğine dair bilgi vermeli.
  • Manuel yöntem: Manuel yöntem, NEO cüzdanı ve ONTO kullanılarak yapılabilir.

Ontoloji’nin Medium sayfasında konuya yönelik olarak şu açıklama yer alıyor:

Cüzdanınızdan ONT gönderdiğinizden emin olun, eğer eşleme adresinize başka bir varlık gönderiyorsanız, kurtarmanın hiçbir yolu olmayacak. MainNet ONT bölünmez olduğundan (en küçük birim 1 ONT), sadece NEP-5 ONT’nin tam sayısı eşlenebilir. Eğer daha küçük NEP-5 birimleriniz varsa, ONT’nizi takas  yapmadan önce bunları bir bütün olarak göndermenizi öneririz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin