XRP 6 Eylül
XRP 6 Eylül fiyat görünümü: XRP sil baştan

Ripple 26 Haziran fiyat analizi: XRP/USD 0,47 dolar üzerinde yükselebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 26 Haziran fiyat analizine dair önemli detaylar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Ripple fiyatı dolar karşısında daha yüksek işlem görerek 0,47 dolar direncinin üzerine yerleşti
  • XRP/USD paritesi saatlik grafiğinde dünün en önemli hareketi olarak kritik düşüş trendinin 0,4720 dolar aralığında mola verdiği görüldü
  • Parite 0,50 dolar direnç seviyesini aşmak için mücadele veriyor
  • Ripple fiyatı Bitcoin ve dolar karşısında yukarı yönlü düzeltme için hareket ediyor. Kısa dönemli kazanç artışları için 0,50 dolar bariyerinin geçilmesi oldukça önemli.

Ripple 26 Haziran fiyatını etkileyecek faktörler

Ripple fiyatı dolar karşısında 0,44 dolara kadar sarktıktan sonra iyi bir yükseliş hareketi sergiledi. Böylece XRP/USD çifti 0,47 dolar direncini kırarak yükseliş alanına geçtiğini söyleyebiliriz. Yukarı yönlü hareket 0,50 dolar bariyerini test etti. Fakat henüz bu engeli aşabilecek momentuma sahip değil. Bu seviye aynı zamanda 0,44 dolar ve 0,5510 dolar seviyeleri baz alınarak belirlenen fibonacci düzeltme seviyelerinden fib 0,50 noktasına denk geliyor.

XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,4720 dolar seviyesinin ana destek noktası oluşturduğunu görüldü. Bu seviyelerinin üzerinde bir kapanış parite için olumlu sinyallere neden olabilir. Ancak fiyatın 0,50 dolar baremini kırması bu noktada oldukça önemlidir. Yazım esnasında gördüğümüz ise fiyatın fib 38,2 seviyesini test ettiğidir. Olası bir aşağı yönlü harekette ise 0,47 dolar seviyesinden güçlü bir destek beklenebilir.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiğe baktığımızda, fiyatın bir süre 0,4650 bandında işlem görebileceğini tahmin ediyoruz. Fiyatın bir sonraki yönelimi 0,50 dolar üzeri veya 0,4650 dolar aşağısı şeklinde gerçekleşebilir. Önemli teknik göstergeleri incelediğimizde ise;

Saatlik MACD: XRP/USD için yatay bir şekilde aşağı doğru kaydığını görüyoruz

Saatlik RSI: XRP/USD için RSI 50 seviyesine yakın seyrediyor

Ana destek seviyesi: 0,4650 dolar

Ana direnç seviyesi: 0,5000 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin