Ontoloji CarBlock ile ortaklık kurarak, otomobil endüstrisine adım atıyor
Ontoloji CarBlock ile ortaklık kurarak, otomobil endüstrisine adım atıyor

Ontoloji CarBlock ile ortaklık kurarak, otomobil endüstrisine adım atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Ontoloji CarBlock ile ortaklık kurduğunu duyurdu. CarBlock, dağıtık bir güven işbirliği platformu, halka açık çoklu zincir projesi ve akıllı sözleşmelere dayalı bir taşıma sistemi çözümü sağlayıcısıdır. CarBlock, yaklaşık 410.000 aktif araca sahip ve eşler arası kiralama, otomobil sigortası, araba bakımı ve onarım gibi gerçek dünyadaki uygulamaları sunmayı amaçlıyor. Ayrıca CarBlock, CAR tokenlerini kullanarak araba galerisi ve araç raporlarını yönettiğini de belirtiyor.

Bu ortaklık otomobil endüstrisine yepyeni bir akıllı ulaşım platformu sağlayacak

İki şirket çekirdek teknolojisi üzerine işbirliği yapacak, iş kaynaklarını entegre edecek ve topluluk operasyonlarında birlikte hareket edecek. Ayrıca CarBlock’un Ontoloji tarafından onaylanmış araçlara ve sahiplerine airdrop yaparak token dağıtacağı da açıklandı.

Ontoloji’nin reel ekonomi stratejisine göre, CarBlock, Blockchain teknolojisi ve araç ağı akıllı donanımına dayalı olarak taşıma verilerini depolamak için bir platform oluşturma görevini üstlenecek. Bu platform, Ontoloji’nin zincir ağı platformunu CarBlock’un akıllı donanımı ve IoT çözümleriyle birleştirerek ekosistem içindeki araç verilerini verimli ve adil bir şekilde dolaştıracak. Bu ABD’nin 1 trilyon dolar değerindeki otomobil endüstrisine yepyeni bir akıllı ulaşım platformu sağlayacak.

Ontoloji CarBlock ile ortaklık kurarak, otomobil endüstrisine adım atıyor

CarBlock’un kurucusu Jia Li, bu girişim hakkında şunları söyledi:

Ontoloji’nin kamu zinciri geliştirmedeki teknik başarılarını, ekosistem uygulama ortaklarının kaynaklarını ve teknik ekiplerin ortaklaşa desteğini özdeşleştirdiğini biliyoruz. CarBlock, otomobil endüstrisinde en çok bulunan sanayi kaynaklarına sahip en hızlı büyüyen Blockchain uygulaması. Ontoloji ekosistemini tanıtmak ve Ontoloji’nin daha çeşitli endüstri çözümleri sağlamasına yardımcı olmak için konumumuzu kullanacağız.

Ontoloji’nin kurucusu Jun Li ise konuya yönelik şunları söyledi:

Ontoloji’nin dağıtık altyapısını ve hizmetlerini gerçek ekonomi stratejimizin bir parçası olarak daha fazla uygulamaya bağlamak için CarBlock ile işbirliği yapmaktan dolayı çok memnunuz. CarBlock ile olan ortaklığımız, ulaşım verilerinin etkili bir şekilde dolaşımını, Ontoloji’nin akıllı ulaşım alanıyla entegrasyonunu ve Ontoloji ekosisteminin genel olarak zenginleştirilmesini sağlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin