ICON’dan küresel atak: ICX ilk kez Euro ve ABD doları ile işleme açılıyor
ICON’dan küresel atak: ICX ilk kez Euro ve ABD doları ile işleme açılıyor

Binance ICON (ICX) tokeni için yeni bir işlem çifti ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance ICON (ICX) tokeni için platformuna yeni bir işlem çifti eklediğini duyurdu. Ayrıca Binance, Güney Kore’nin Ethereum’u olarak da bilinen ICON’un ana ağ geçişini destekleyeceğini de açıkladı.

Binance ICON (ICX) tokeninin ana ağ geçişini destekliyor

Binance resmi internet sistesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, ICON (ICX) ana ağ token takasını destekleyecek ve 20.06.2018 tarihinden itibaren ICON (ICX) için para yatırma ve para çekme işlemlerini askıya alacak. Binance, ICX kullanan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri sağlayacak. ICX ana ağı çalışır hale geldiğinde, ICON’u tekrar işleme açacağız. Binance ayrıca 13.06.2018 tarihinde ICX/USDT ticaret çiftini işleme açacak.

Binance ICON (ICX) tokeni için yeni bir işlem çifti ekliyor
Binance ICON (ICX) tokeni için yeni bir işlem çifti ekliyor

ICON yazım sırasında, %7 oranında düşüşle 1,95 dolardan işlem görüyor. ICON şu anda 787 milyon dolarlık piyasa değeriyle 24. sırada yer alıyor. ICON’un günlük işlem hacminin yüzde 60’ını Binance’deki ICX/BTC ve ICX/ETH ticaret çiftleri oluşturuyor.

ICON (ICX) nedir?

ICON, Bitcoin, Ethereum ve Qtum gibi çeşitli Blockchain’leri birbirine bağlayan zincir içi bir Blockchain’dir. İlk olarak ICX, aracı kripto para birimi olarak kullanılır. ICX, DEX Reserve aracılığıyla döviz kurunu belirleyerek farklı kripto para birimleri arasındaki işlemleri mümkün kılıyor. ICON, her konuda özgür toplulukların oluşturduğu ve merkezi bulunmayan bir dünya modelini ortaya koymaya çalışıyor. ICON, farklı yönetim şekillerine sahip toplulukların bağlanıp, iletişim kuracakları merkezsiz bir yapıya sahip ağdır.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin