Ontoloji son 24 saat içinde %10 oranından daha fazla artış kaydetti
Ontoloji son 24 saat içinde %10 oranından daha fazla artış kaydetti

Ontoloji akıllı sözleşme aracı SmartX’i başlattı, ONT fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji akıllı sözleşme aracı SmartX’i başlattı. Ontology v0.7 ve TestNet Polaris’in son sürümü, WebSocket abone işlevi gibi çeşitli önemli güncellemeler, Akıllı sözleşme öncesi yürütme, CLI işlevi, olay itme filtresi, yeni Wasm API’leri, NeoVM v0.7, VM’ler, SmartX ve daha fazlası arasında birlikte işlerlik sağlayacak.

Ontoloji SmartX’i, akıllı sözleşmelerin tüm sorunlarını ortadan kaldırmak için geliştirdi

SmartX, akıllı bir sözleşmenin tüm sorunlarını ortadan kaldırmak için geliştirildi. Akıllı sözleşmelerle, kullanıcıların ürün ve hizmetleri verimli bir şekilde geliştirmelerine izin vermeyen programlama araçlarında sınırlamalar vardı.

SmartX, akıllı sözleşmeyi tek adımda derlemek, dağıtmak ve çağırmak için kullanılabilecek entegre bir geliştirme ortamıdır. Şu anda SmartX, NeoVM’ye dayanan ve Wasm çevrimiçi derleme işlevlerini destekleyecek olan Python ve C#’yi desteklemekte. Gelecekte, SmartX Java, Javascript, Go Rust ve daha fazlasını içerecek ana programlama dillerini destekleyecek.

SmartX bir dizi akıllı sözleşme şablonuna ve güçlü bir çevrimiçi editöre sahip

SmartX bir dizi akıllı sözleşme şablonuna ve güçlü bir çevrimiçi editöre sahip. Sözleşmeleri özelleştirmek için bireyler veya bir grup geliştirici tarafından kullanılabilir. Buna ek olarak, SmartX, geliştiricilerin kendileri tarafından yazılan akıllı sözleşmelerini ticaretine ya da gelecekte bir akıllı sözleşme geliştirmek için bir grup geliştiriciyle ekip oluşturmasına olanak sağlayacak. Ontoloji ekibi konuya yönelik şunları söyledi:

Gelecekte SmartX, GitHub gibi dağıtılmış bir yazılım proje kodu barındırma platformu olmak için çalışacak.

Ontoloji son 24 saat içinde %10 oranından daha fazla artış kaydetti

Ekibe göre SmartX, çok sayıda kişinin karmaşık sözleşmelere katılmasına ve paylaşmasına izin verecek. Aynı zamanda ekonomik teşvikler de uygulayacak ve adil yönetişim politikalarını entegre edecek. Bu da, akıllı sözleşme yazımı, işlemler, işbirliği ve topluluk inşasını teşvik edecek. Twitter’dan SafteyFirst isimli kullanıcı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

ONT platformunu geliştirmek için harika bir çalışma!

PressMarketCap’e göre, Ontoloji (ONT) 616 milyon dolarlık piyasa değeri ile 5,69 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve son 24 saat içinde %10 oranından daha fazla artış kaydetti.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin