Koinex borsasında ticari işlem ücretleri yüksek
Koinex borsasında ticari işlem ücretleri yüksek

Koinex borsası, platformuna 15 tane token ekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan merkezli bir kripto para borsası olan Koinex 27 Nisan’da saat 22.00’de platformuna 15 token ekledi. Şirket Rahul Raj tarafından işletilmekte ve Rs’de 3,6 milyon dolarlık bir piyasa işlem sermayesine sahip.

Koinex borsasında ticari işlem ücretleri yüksek

Koinex, web sitesinde resmi bir açıklama yaptı ve şirketin web sayfasında ve mobil uygulamada kullanılabilecek bir kriptodan kriptoya ticareti başlattığını söyledi.

Şirket, sunduğu birçok tokenle eşler arası ağ üzerinde çalışan en büyük kripto para birimi borsası platformu. Şirketin Twitter sayfası, kullanıcıların ticari işlem ücretlerinin yüksek olduğu yönündeki eleştirileri ile dolu. Bildirildiğine göre satın alma ücreti %0,20’idi, bu yüzden bu rakam kripto ticaret alanında çok yüksek görülen satış fiyatıydı.

Bugün saat 10:00’da borsada, kullanıcılara ücretsiz ticaret sunulacak

Bugün saat 10:00’da tokenlerin özel ticaret lansmanında, iki büyük pazarın kullanılabilirliği ile kullanıcılara ücretsiz ticaret sunulacak. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS, TRON vb.

Ekip ayrıca, Hindistan Merkez Bankası’nın bankaları kripto işletmeleri ile işlem yapmasını engellemeye yönelik yönergesine göre, ticari platform çalışmalarını bir akran ağına açıkladı. Eşler arası hizmet, bireylerin aralarında herhangi bir aracı bulunmadan birbirleriyle doğrudan etkileşime girmelerine olanak tanıyan, yeniden yapılandırılmış merkezi olmayan bir platformdur.

Koinex borsasına 15 tokenin eklenmesine yönelik kullanıcı yorumları

Twitter’da Kamal Batra, konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Artık ticaret eğlenceli olmayacak. Örneğin Ripple ve diğer kripto paralarla uğraşarak kazanç elde ettim. Şimdi yüksek satış ve alış fiyatından dolayı kar düşük olacak.

Başka bir Twitter kullanıcısı Aman Kedia konuya yönelik şunları söyledi:

Mevcut alış fiyatı %0,20 ve satış fiyatıyla aynı. Binance’nin işlem ücreti sadece 0,1, Koinex’in işlem ücreti ise bunun iki katı olacak şekilde 0,2’dir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin