Ontology ve VeChain fiyat analizi: ONT ve VET için izlenecek seviyeler
Ontology ve VeChain fiyat analizi: ONT ve VET için izlenecek seviyeler

Ontology ve VeChain fiyat analizi: ONT ve VET için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ontology’nin bir satış dalgasından kaçınmak için 1,5 dolarlık destek seviyesini sürdürmesi gerekiyor. VeChain’in ise düşen kanalın üzerinde fiyat kırılması halinde 0,150 dolara ulaşabileceği tahmin edilebilir.

Ontology (ONT) price analysis

Ontology, son birkaç gün içinde 2,08 dolarlık direnci defalarca test etti, ancak her seferinde kırılma reddedildi. Fiyat, son denemeden sonra aşağı doğru hareket etti ve bu yazının yazıldığı sırada 1.81 dolarlık desteğin altına kırılma tehdidi yaşıyor. Aşağı doğru bir hareket, önümüzdeki günlerde ONT’nin yukarı doğru gidişatını durdurabilir, ancak boğalar 1,5 doların altına düşmeye karşı dikkatli olmalı.

1,5 dolar bölgesi, 200-SMA ile çakışıyor ve fiyat uzun vadeli hareketli ortalamasının altına düşerse trend tersine çevrilebilir. OBV, satış hacminin alış hacmini geçmesiyle geçen hafta daha düşük zirveler oluşturdu. RSI düşüş bölgesinde.

VeChain (VET) fiyat analizi

VeChain 0,098 dolarlık desteğin üzerinde kırılma gördükten sonra sonra birikim aşamasından uzaklaşırken %26 haftalık kazanç kaydetti. Artış trendi, o zamandan beri azalan bir kanal içinde fiyat ticareti ile 0,146 dolardaki dirençle sınırlandı. Bununla birlikte, piyasadaki boğaların 0,127 dolar seviyesini herhangi bir düşüş baskısına karşı savunması bekleniyor.

OBV’nin son iki hafta içindeki yükseliş trendi, VET piyasasında satın alma olduğunu gösterdi. MACD ayrıca yarı çizginin üzerinde yükseliş eğilimi gösterdi. Geçiş gerçekleşirse, bir kırılma fiyatı 0.150 doların üzerine veya daha da yükseğe çıkarabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin