Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Bitcoin ve Ethereum’un ardından Dogecoin de rekor kırdı! DOGE şov yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, kripto para birimlerine ana akım ilgi arttıkça ve toplam kripto piyasası kapitalizasyonu 2,19 trilyon doları aştıktan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Bitcoin ve Ethereum’un ardından DOGE de rekor kırdı

Dogecoin (DOGE) fiyatı 13 Nisan’da %36’lık güçlü bir ralli yaşadı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0961 dolara yükseldi. Rallinin kesin nedeni bilinmemekle birlikte, kripto piyasasının en popüler şaka kripto parası, pandemi sonrası iş yerleri yeniden açılırken bir ödeme seçeneği olarak kabul edilen kripto para birimlerinin kısa listesinde kendini buluyor.

Rallinin kesin nedeni bilinmemekle birlikte, kripto pazarının en popüler meme madeni parası, kendini günümüzün salgın sonrası iş yeniden açılışlarında bir ödeme seçeneği olarak kabul edilen kripto para birimlerinin kısa listesinde buluyor.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, DOGE’nin Salı günü erken saatlerde 0,07 dolardan %36 oranında yükselerek 5,4 milyar dolar işlem hacmiyle 0,0961 dolara yükseldiğini gösteriyor.

Dogecoin için fiyat artışı, 2021’in en büyük hikayelerinden biri haline geldi. Çünkü Elon Musk, Snoop Dogg ve Mark Cuban gibi büyük isimler, DOGE ile ilgili çok sayıda tweet attı.

Cointelegraph Markets Pro’dan gelen VORTECS™ verileri, son fiyat artışından önce 11 Nisan’da DOGE için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS™ Skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği gibi veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen tarihi ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırması.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, DOGE için VORTECS™ Skoru ilk olarak 8 Nisan’da yeşile dönmeye başladı ve ardından 11 Nisan’da kısa bir %30 ralli sahnelemeden yaklaşık üç saat önce 10 Nisan’da 67’ye yükseldi. Skor 12 Nisan’da hızla yükselmeye başladı ve 13 Nisan’da DOGE %40 ralli yaptığında 87’ye ulaştı.

Artık kripto para birimleri, her gün ortaya çıkan yeni benimseme işaretleri ile ana akımın dikkatini çektiğinden, büyük topluluklara sahip projeler ve Dogecoin gibi ünlü kripto paralar bir ilgi dalgası görüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin