Ontology (ONT) nedir ve nerelerde kullanılır?
Ontology (ONT) nedir ve nerelerde kullanılır?

Ontology (ONT) tokeninin gerçek hayattaki kullanım durumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology (ONT) 27 Haziran’da San Francisco’da gerçekleşen ve tüm ortaklarının katıldığı ana ağ lansmanı öncesi etkinliğin ayrıntılarını paylaştı.

Ontology (ONT) nedir ve nerelerde kullanılır?

Ontology, yeni nesil bir kamu Blockchain projesi ve dağıtılmış bir güven işbirliği platformu. Ontology, bir dizi eksiksiz dağıtık defter ve akıllı sözleşme sistemleri içeren yeni yüksek performanslı kamu engelleri sağlar. Ontology Blockchain çerçevesi, genel Blockchain sistemlerini destekler ve farklı uygulamalar için farklı kamu engellerini özelleştirebilir. Ontology, çeşitli protokol gruplarıyla zincir ağları arasındaki işbirliğini destekler.

Ontology, 2017 yılında Çin şirketi Onchain tarafından piyasaya sürülen, tüm şekil ve boyutlardaki projeler için halka açık bir platform. Ontology, dağıtık ağların önceden bilgisi olmayan işletmelerin Blockchain  teknolojisini kullanmasına izin vermesi bakımından devrim niteliğinde. Belirli senaryo gereksinimlerine dayanarak, Ontoloji yeni ortak modüller geliştirmeye devam ediyor. Ontology bir çift token (ONT ve ONG) modeli kullanır.

MainNet lansmanında piyasaya sürülecek olan ürün: Ontology 1.0

Ontology, ana ağ lansmanı öncesinde platformun resmi olarak 30 Haziran’da gerçekleşecek olan MainNet Final Etkinliği’nin duyurusunu yaptı. MainNet lansmanında piyasaya sürülecek olan ürün, Ontology 1.0 olarak biliniyor. Lansman öncesi Ontology’un kurucusu Jun Li, ürünün yapısını, teknik özelliklerini ve yönetişim çerçevesini tanıttı. ABD ve Çin’den yaklaşık yüz önemli yatırımcı ve Blockchain endüstrisinden uzmanlar etkinlikte yer aldı.

Kamu zinciri özelleştirme ve zincir ağının birleşik özelliği ile Ontology 1.0 ayrıca yeni üst düzey halka Blockchain’leri de destekliyor. Bu Blockchain’ler, eksiksiz dağıtık defterler ve akıllı sözleşme sistemlerinden oluşuyor.

Ontology, Blockchain’in gerçek hayattaki kullanım durumunu tartışıyor

Söz konusu özelliklere ek olarak, yeni ürün ayrıca dağıtık veri yönetimi protokolü ve bir merkezi olmayan kimlik doğrulama protokolünü de içeriyor. Tam bir teknik destek paketi için entegre istemci ürünü (ONTO), güven arama motoru ve dağıtık veri değişim çerçevesi eklendi. Ontology topluluğu ayrıca, işletmelerde Blockchain teknolojisinin gerçek hayattaki kullanım durumunu tartışmak için bir araya geldi. Ana toplayıcılar şunlardır:

  • Contentos: İçerik sektörünü kamu Blockchain’i yoluyla yaygın bir şekilde dağıtmayı amaçlayan şirket.
  • DAD (Dağıtık Reklamcılık): Blockchain tarafından desteklenen bir reklam platformu
  • COT (İşlerin Değişimi): Donanım sistemleri için akıllı bir altyapı çözümü platformu
  • CarBlock: Dünyanın ilk merkezi olmayan otomobil pazarı

Ontology kurucusu Jun Li konuya yönelik şunları söyledi:

Ontology, daha gerçekçi iş uygulamaları senaryoları oluşturmak ve daha yenilikçi çözümler üretmek için Ontology ve çeşitli endüstri ortaklarının etkili kombinasyonu aracılığıyla her zaman bir reel ekonomi stratejisine bağlı kaldı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin