KuCoin Distributed Credit Chain (DCC) tokenini platformuna ekliyor
KuCoin Distributed Credit Chain (DCC) tokenini platformuna ekliyor

KuCoin Distributed Credit Chain (DCC) tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları, özellikle kripto meraklılarının sayısının hızla arttığı her yerde ortaya çıkıyor. KuCoin Borsası sadece bu pazarlar arasında yer alan bir borsa. KuCoin bugün, finans sektörüne odaklanan başka bir umut vaat eden Distributed Credit Chain (DCC) isimli altkoini listelediklerini duyurdu.

KuCoin Distributed Credit Chain (DCC) tokenini platformuna ekliyor

KuCoin Borsası’nın diğer borsalara göre avantajlı olan durumu, sadece sistemde değil, aynı zamanda müşteri hizmetlerinde de sürekli olarak birinci sınıf özellikler geliştiren bir teknoloji uzmanları ekibine sahip olmaları. Distributed Credit Chain parası için DCC/BTC ve DCC/ETH dahil olmak üzere borsada birçok işlem çifti artık mevcut.

Distributed Credit Chain hakkında

Distributed Credit Chain, finansal sektörde görülen sorunların ana cevabı. Herkesin bağlı olduğu finansal hizmetlerin maliyetlerinin azaltılması kolay olmayacak. Bu endüstrideki verimliliği artırma oldukça anlaşılabilir nedenlerden dolayı, çok fazla çalışma gerektirecek. Ek olarak, kârlılık perspektifi yıllar boyunca pek çok kaygı yarattı ve bir süre için bunu yapmaya devam edecek.

Bu proje, borçluların veri hizmeti sağlayıcılarına yetki vermek için bir Blockchain hesabı oluşturmasına izin vermeyi amaçlıyor. Bu servis sağlayıcılar, bireysel verileri bütünleştirecek ve Blockchain’e toplayacak. Aynı zamanda işlemdeki sorunlu verileri temizleyecek. Karmaşık algoritmalar ve hesaplama hizmeti sağlayıcıları kullanılarak, bileşenler bu veri havuzundan çıkarılacak.

Distributed Credit Chain (DCC) tokeni hakkında

Blockchain ekosistemi, kendi özel tokeni olmadan yaşayamaz. Veri veya rapor isteyen herkes, ilgili veri kurumlarına belirli bir DCC değeri ödemek zorunda. Ayrıca, kredi şirketleri verilerin geçerliliğini teyit ederken bir belgelendirme kuruluşuna bir miktar DCC ödenmesini talep eder.

Distributed Credit Chain’ın gelecek planı

Distributed Credit Chain ekibi için hala çok sayıda program ve plan var. 2018 yılı boyunca şirket, finansal kurumları ve hizmet verenleri de kapsayacak şekilde daha fazla dApp’lar inşa etmeye odaklanacak. Bu artan finansal çözüm projesi ile ilgili olarak birçok kredi kuruluşu büyük ilgi görüyor.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin