Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor
Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor

Ontology (ONT) tokeni O3 Wallet’in desteğini alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

O3 Labs, 28 Haziran’da, hem iOS hem de Android’de Ontology (ONT) ana ağını destekleyeceklerini açıkladı. O3, kripto para için desteklerini açıklayan ilk cüzdan. O3’ün Twitter açıklamasına göre, kullanıcılar ONT ve ONG tokenlerini ilgili cüzdanda saklayabilirler.

Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor

Ontology, ONT yönetim tokeni ve ONG yardımcı tokeni ile çift tokenli bir ekonomik model kullanır. ONT ayrıca Ontology ağında karar verme konusunda oylamada kullanılabilir. Ontology, 30 Haziran’da yapılması planlanan ana ağ lansmanına hazırlık aşamasında, bu nedenle kripto para fiyat dalgalanmalarının yanı sıra önemli gelişmeler yaşadı.

Ontology’nin ana ağ öncesi lansman olayı 26 Haziran’da gerçekleşti. Lansman öncesinde, ortakları ile birlikte Ontology, gerçek hayatta ONT’nin ana kullanım durumlarını ele aldı. Bu olaydan bir gün önce ONT fiyatında %13,47’lik devasa bir artış görüldü. Geçtiğimiz ay, ONT fiyatlarında yaşanan en yüksek rakam 1 milyar doları aşan piyasa değeri ile 8,82 dolardı. Aynı zaman diliminde yaşanan en düşük seviye ise 646 milyon dolar civarında bir piyasa değeri ile 4.27 dolardı.

Microsoft ödüllerine Ontology (ONT) tokeni damgası

21 Haziran’da Microsoft Accelerator Shanghai’da “Think Next” isimli üçüncü mezunlar grubu girişim sergisi etkinliğini gerçekleştirdi. Onchain Microsoft tarafından Şubat 2018’de global Blockchain endüstrisindeki çalışmaları sebebiyle aday gösterildi ve ödül kazandı.

Yılda iki kere Microsoft Accelerator bir takım şirketleri aday göstererek Microsoft’un inovasyon ekosistemine, girişimcilik kaynaklarına, finansal kaynaklarına, stratejik tavsiyelerine ve büyük müşterilerine erişmesine olanak tanıyor. Bu sebeple Onchain’in Başkan Yardımcısı Yang Wentao Blockchain ile ilgili tahminler, temel sorunlar ve  Ontology’nin güvenilirliği ve katılımı hakkında bir konuşma yaptı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin