Bitcoin 29 haziran
Bitcoin 29 Haziran fiyat görünümü: Yeni bir gün ve bir kırılma daha!

Bitcoin 29 Haziran fiyat görünümü: Yeni bir gün ve bir kırılma daha!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 29 Haziran fiyat görünümüne dair detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin fiyat hareketleri sonucu oluşan yükselen üçgen formasyonu aşağı yönlü olarak kırıldı
  • Bu durum Bitcoin fiyatında küçük bir düşük bayrak formasyonu oluşturarak kayıpların artmasına neden oldu
  • Teknik gösterge sinyalleri düşüş momentumunun yavaşladığını işaret ediyor
  • Bitcoin fiyatı yükselen üçgen formasyonunu aşağıdan kırdığı için kayıplarını arttırabilirdi. Fakat teknik göstergeler aksi yönde bir sinyal veriyor.

Bitcoin 29 Haziran teknik gösterge sinyalleri

100 SMA’nın daha uzun vadeli 200 SMA’nın altında seyretmesi aşağı yönlü trendin devamını gösteriyor. Diğer bir deyişle satışların devam etmesi geri dönmesi ihtimalinden daha yüksek. Ayrıca 100 SMA kırılan üçgen desteğine yakın hareket ederek olası bir geri çekilmede bir direnç görevi görecek gibi duruyor

Ancak hareketli ortalamalar arasındaki aralığın daralması, düşüş baskının yavaşladığına işaret ediyor. Bu hareket alıcıların geri dönmesini sağlayarak yeni bir yükseliş kanalına geçilmesine neden olabilir.

Ayrıca, RSI aşırı satım bölgesini işaret ederek satıcıların tükendiğine işaret ediyor. Dönüşlerin yüksek seviyelerde olması ise alıcı baskısını geri getirebilir. Ve kırılmış olan üçgen formasyonunun tabanı olan 6100 doları tekrardan test edilmesini sağlayabilir. Benzer şekilde stokastik göstergesi de aşırı satım bölgesini işaret ederek bu seviyelerden oyuna girmesine uygun bir ortamı işaret ediyor.

Üçgen formasyonunun 5800 dolar ile 6250 dolar aralığında oluştuğunu sonuç olarak satışlarında aynı tutarda gerçekleşebileceğini söyleyebiliriz.

Düzenleyicilerden kaynaklı gerginliğin geri döndüğü ve risk iştahının azaldığı bir haftada Bitcoin’in oldukça zorlandığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta Japon FSA’nın borsalardaki AML ve KYC çekleri ile ilgili kısıtlamaları arttırması ve Güney Kore düzenleyicilerinin bunu izlemesi yaşanan başka bir olumsuz gelişmeydi.

DOJ ise Amerika’da Darknet’te gizli bir operasyonla ile 35 kişiyi tutukladı. Tutuklamaların ise artması bekleniyor. Bu durum yüksek montanlı işlem yapan traderların daha temkinli davranmasına ve kar alma fırsatlarında pozisyonlarını daha erken kapatmalarına neden olabilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin