12 Eylül Ontology (ONT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi
12 Eylül Ontology (ONT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Ontology (ONT) ağında hata bulanlara ödül verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology (ONT) Blockchain’indeki kritik güvenlik sorunlarının bulunması için kullanıcıları ödüllendiren bir Blockchain Bug Bounty etkinliği oluşturuyor. Bunun için güvenlik denetim şirketi olan SlowMist Zone ile ortaklık kurdu.

Ontology (ONT) ödülü ONT olarak verecek

Ontology sistemdeki açıkları bulan, hata avcılarına 320 ile 6.400 ONT ödülü dağıtacağını açıkladı. Bu değer yaklaşık olarak 350-7.000 dolar arasında bir değere tekabül ediyor, bu ödülde avı çok değerli kılıyor. SlowMist’te ödül olarak 32 ve 512 SLOWMIST tokeni vereceğini vaat ediyor. Tabi bu değerler bulunan sorunun önemi ile doğru orantılı. SlowMist Zone’un yardımıyla başlatılan diğer projeler arasında VeChain, OTCBTC ve Chaince de bulunuyor.

Ontology (ONT) Ödül açıklaması
Ontology (ONT) ödül açıklaması

Eskiden Blockchain’in hatalarını bulmak sadece destek ekibinin sorumluluğundaydı. Yeni düşünceyle aynı zamanda, kripto paralarla ilgili topluluğunun yararına bir durum oluşturuluyor. SlowMist Zone’un stratejisi, Blockchain ekipleri ve topluluklarını, projenin karşılaşabileceği teknik sorunları bulmak için ortak bir çaba içinde koordine etmek. Söz konusu Blockchain’in geliştirilmesine yardımcı oldukları için üyelere “ekolojik teşvik” olarak SlowMist tokeni şirket tarafından dağıtılıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin